Начало КЛЮКАРНИК Емилия шашна всички с роклята, с която се появи, на мъжете им...

Емилия шашна всички с роклята, с която се появи, на мъжете им паднаха ченетата и жените дори се загледаха (снимки)

70
Сподели

Емилия съвсем се разхайти, откакто скъса семейните окови! До не много отдавна звездата на „Пайнер“ спазваше сценична хигиена и дори и на участията си, на които би следвало да провокира с визия и поведения, се носеше като девствена монакиня.

 

Уви, и Емилия отвърза каишката и започна да тика анатомията си в очите на хората.

 

Преди няколко вечери бившата Коковица имаше участие в новооткрития в Пловдив клуб „Мегами“. Не за пръв път виждаме певицата с прозрачното черно боди с кристали „Сваровски“.

Но когато срещу него блесне мощната светкавица на клубния фотограф, всичко излиза на показ!

Провокациите на Емилия във въпросната нощ не са се изчерпали само с прозрачното деколте до пъта и зърната, прикрите със силиконови лепенки. По малките часове на нощта пайнерката чучнала в скута на бившия си мъж, потресени са очевидци. Не става дума обаче за Коко Динев, а за единствения й законен съпруг – Красимир Георгиев от Свиленград.

Доста фриволно поведение демонстриралала Емилия в компанията на бизнесмена и то в присъствието на настоящата му половинка. Видимо дамата не давала признаци на ревност, но едва ли й е било приятно баджаначката й да се цицори нод носа на благоверния й.

 

Източник: За жената