Начало ВЕСТИ Историята на момиче, което получи писмо от истинските си родители!

Историята на момиче, което получи писмо от истинските си родители!

22
Сподели

Младо момиче било осиновено. Разбрало това едва след много години.

Защо родителите й го изоставили и го оставили като бебе на пазара? Причината била направо невероятна. Оставили за дъщеря си съобщение, което да прочете след години. Преди 21 години родителите на китайката Кейт решили, че ще я оставят на пазара.

Момиченцето имало щастие и за него се погрижили осиновители от Мичиган в САЩ. Кръстили детето си Кейт Поулър и го отгледали като свое.

 

Те решили да не разкриват тайната, докато самата Кейт не се поинтересува. Един ден Кейт поискала да разбере истината и тогава й предали писмо от истинските родители. В него те разказвали, че много обичали детето си, но се наложило да го оставят заради бедност и тогавашния режим в Китай. Когато Кейт разбрала това, била вече на 21 години. В писмото, обаче, останала скрита още една информация.

Истинските родители на Кейт искали да я видят, когато тя навърши десет или 20 години на „Моста на срещата”. Вече на 21 години Кейт решила да замине за Китай.

Срещата с родителите била невероятно трогателна. Коленете на майка й се подкосили и тя не можела да спре да плаче. Според ВВС Кейт останала няколко дни с истинските си родители и след това се върнала отново в Мичиган. Биологичния й баща всяка сутрин й изпращал съобщение за добро утро и още едно вечер. Сега той вярва, че детето му ще намери време да се върне отново при него, за да се видят пак./За жената