Начало ВЕСТИ Всеки български гражданин може да спечели 269 милиона долара от голяма американска...

Всеки български гражданин може да спечели 269 милиона долара от голяма американска лотария – Ето как да участвате

21
Сподели

Потенциалната печалба от лотарията Powerball – САЩ достигна космическата сума от 269 милиона долара – днес това е най-големият джакпот в света! Гражданите на България могат да вземат участие в лотарията онлайн заедно с живущите в САЩ

Жителите на България могат да участват в тиражите на Powerball, която се тегли в САЩ, наравно с америкаснките граждани.

След резултатите от последния тираж на 16 декември, натрупаният джакпот на Powerball в САЩ ще е в размер на 269 милиона щатски долара. Между другото, грандиозният джакпот не е единствената награда, която лотарията може да донесе на участниците. При последното теглене на мегалотарията, късметлия от Ню Йорк спечели втора награда, която го направи милионер с шеметна печалба от 1 милион.

Печелившата комбинация от съботния тираж се състои от цифрите 9, 35, 37, 50, 63 и специалното Powerball число 11.

Нека припомним, че лотарийната платформа TheLotter е достъпна и за гражданите на България. Искате ли да участвате в тегленията на легендарната лотария, но нямате възможност да отидете специално в Съединените щати за това? За щастие можете да участвате онлайн в тиражите на американските лотарии.

Украинска гражданка удари огромна печалба от 1 милион долара от американска лотария онлайн

Последната крупна победа, спечелена през TheLotter.com, е на млада жена от Украйна. 5 цифри донесоха на 23-годишната Наталия награда от 1 милион долара от щатската лотария Megamillions (Мега милиони). Наталия уцели печелившата комбинация от 5-те цифри 1, 10, 57, 66 и 75 на 26-ти септември 2017-та година и стана горд собственик на фантастичната сума от 1 милион в зелено!.

В момента същата тази лотария Megamillions разиграва колосална печалба от 223 милиона долара. Можете да влезете в надпреварата за тази сума, участвайки в лотарията ТУК

Наталия вече получи своята огромна награда и разказа за вълнуващото си изживяване в ексклузивно видео интервю, което можте да видите на следния линк: https://youtu.be/hCI4Tcsee4U?list=PLZg0_WOAdh2E1NqPjfJcjCnAOovhvxEm4

Какво се случва, ако сте спечелили от лотария в САЩ, но не сте американски гражданин?

Ако спечелите лотарийна награда през сайта TheLotter.com, вие гарантирано получавата 100% от спечелената сума, независимо от нейните размери.

При печелена на второстепенни награди, Thelotter.com автоматично ще усвои и преведе по акаунта на клиента до няколко часа след обявяването на печелившите комбинации от тиража.

В случаи, при които печелившият е учелил джакпота или друга много голяма сума , TheLotter.com може да организира пътуване на победителя до държавата – източник на лотарията, където той или тя лично могат да получат паричната печалба.

TheLotter.com е първата в света платформа за продажба на лотарийни билети, като дава възможност на потребителите да закупуват официални билети за тиражи на игри от целия свят, без да взима комисионни от печелившите