Начало КЛЮКАРНИК Всички завидяха много за новото младо гадже на Ваня Червенкова. Какво ще...

Всички завидяха много за новото младо гадже на Ваня Червенкова. Какво ще кажете? (снимки)

88
Сподели

26-годишният национал по джудо Даниел Дичев е младият мъж до Ваня Червенкова, научи сензационно ПИК. Бизнесдамата, която оцеля по време на стрелба във Варна преди 14 години, сама се издаде кой е човекът до нея.

Вчера, когато Българската православна църква отбелязва Свети Пророк Даниил, на стената на Червенкова във „Фейсбук“ се появи клипче, с което тя честити именния ден на джудиста.

В него над две минути се редуват снимки на стройния аполон, а в края му се появява надписът „Обичаме те!“.

Преди няколко седмици Червенкова отскочи до Япония, където Дичев живее от 2015 г. Младокът присъства на доста кадри от престоя на Ваня в Страната на изгравящото слънце. На всичките е плътно до нея, като или я прегръща, или я държи под ръка. На път към България Даниел се е върнал заедно с блондинката. Той се прибра в родината, тъй като му предстои подновяване на японската виза. Навръх именния му ден с Ваня са се помолили за здраве в Боянската църква.

Роденият през 1991 г. в Сливен състезател тренира усилено в България до 2015 г., когато предприема рязък завой в кариерата и живота си. Решава да замине за Страната на изгряващото слънце, където учи, тренира и живее. Между два континента, връзката му с Червенкова обаче ще бъде трудна, поне още две години, тъй като планът на Даниел е да остане в Япония до Олимпийските игри в Токио през 2020 г., на които иска да участва.

„Завършвам университета през 2019 г. След като завърша обаче, трябва да работя в една компания, която има джудо отбор и която ме издържа и подкрепя финансово в момента“, признава Дичев в края на лятото.

Разстоянието и разликата във възрастта им обаче изобщо не притесняват Ваня. „В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха. Не беше любов от пръг поглед, защото на моята възраст не вярвам в нея. Но имаше сблъсък на енергии. Просто срещнах човек от моята Вселена. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и завинаги присъстващ в моя живот. По-млад е от мен. Много хора може да ни укорят заради разликата в годините, но ние няма от какво да се сравумаве. Според мен любовта се изпитва не с органичното ни тяло, а с нашите души и с нашите енергии“, призна наскоро в интервю пред „Лов Стайл“ Ваня.

Тя дори вметна, че ако приятелят й предложи брак, ще приеме, без да се замисля.

 

Източник: За жената