Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур вижда Ийт и Иджлял да се...

Днес в Сега и завинаги: Нур вижда Ийт и Иджлял да се целуват, а Айтюл започва да се съмнява в дъщеря си

37

Вижте какво ще се случи днес (19-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Ийт вдига скандал на Фърат. Той му отговаря първо да говори с жена си.

Ийт се ядосва и заявява, че няма да забрави какво е направил Фърат. Нур моли съпруга си да не вдига скандали. Ийт ѝ отговаря, че повече нищо няма да ѝ каже. Нур влиза в агенцията. Колегите й разказват какво е направил Ийт. Фърта я чува и прави така, че уж е набит.

Нур се качва горе, като вижда на какво прилича офисът, се шокира. Керем казва на Иджлял, че няма да се присъедини към нейните игрички и я отпраща. На изпроводяк Иджлял му казва, че Нур ще има нужда от помощ, когато ще вземе мъжа си. Фърат предупреждава Нур да внимава за мъжа си.

В това време Иджлял му звъни. Фърат се прави, че не може да говори. Иджлял му казва да се прави на радостен и весел. Фърат съобщава на Нур, вечерта че Ийт и Иджлял ще бъдат на романтична вечеря. Нур побеснява от ревност. Заявява на Фърат, че когато приключи кампанията със Санджактар излиза от играта. Керем причаква Нур пред агенцията, настоявайки да говорят. Керем ѝ казва, че решението му да ѝ направи предложение за брак е сериозно.

Нур възкликва, че е много изненадана. Санджактар се извинява, казвайки ѝ, че повече няма да се бърка в нищо. Нур веднага го моли след кампанията да я освободи като модел. Ийт е ядосан. Джахит го пита защо. Той отговаря, че жена му ще го направи убиец. Нур споделя с Керем, че ще бъде нещастна. Той ѝ обещава, че ще я освободи по негово желание и тя няма да плаща обезщетение. Тя му се извинява, обяснявайки, че не може да продължават така. На раздяла той ѝ казва, че за всичко ще е винаги до нея. Иджлял отива при Елмаз. Братовчедката на Нур настоява да се върне в имението. Иджлял й отказва. Елмаз я пита дали не е заложила на грешната страна. Иджлял заявява, че ще убеди Назан, Елмаз да се върне в имението.  Нур също отива в хотела, за да търси братовчедка си. Заварва ги двете. Тя казва, че е дошла заради Назан. Елмаз прикрива истината от Нур. Момичето разбира, че двете си играят с нея. Предупреждава Елмаз да не правят нищо с Иджлял, защото горчиво ще съжалява. Нур не вярва, че бебето е от Джахит. Елмаз казва, че Джахит няма такъв проблем. Допуска, че Назан е направила нещо с мъжа си. Убеждава братовчедка си, че ще направи ДНК тест, в която болница и при който лекар Джахит пожелае. Нур ѝ обещава да ѝ помогне заради детето. Иджлял отива във фирмата при Ийт. Казва му, че е ходила да говори с Елмаз. Ийт се ядосва. Иджлял споменава, че Елмаз я е заплашила, че ще говори с пресата. Ийт се вбесява. Тогава Иджлял му предлага да вечерят заедно и го целува.  Нур отива във фирмата да се види със съпруга си. Тя влиза при него в кабинета и го заварва как се целуват с бившата му жена. Ийт се извинява на жена си. Тя не го приема. Той започва да я напада. Нур си тръгва ядосана от това, което е видяла. Айтюл се интересува от Иджлял къде ще ходят с Ийт. Тя отговаря, че ще ходят на вечеря. Айтюл започва да се съмнява в дъщеря си заради острото ѝ поведение.  Нур описва своите преживявания в дневника си.

 

Източник: За жената