Начало КЛЮКАРНИК ОТЛАГАШЕ ОПЕРАЦИЯТА, НО СЕГА РОНИ ГОРЧИВИ СЪЛЗИ. УЖАСЕН ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ ВРЪХЛЕТЯ КРАСИ...

ОТЛАГАШЕ ОПЕРАЦИЯТА, НО СЕГА РОНИ ГОРЧИВИ СЪЛЗИ. УЖАСЕН ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ ВРЪХЛЕТЯ КРАСИ РАДКОВ

30

Краси Радков се отказал от операцията буквално в последния момент

Здравословен проблем измъчва Краси Радков от години. Но през последните месеци състоянието му е започнало да се влошава. Въпреки това комикът отказва да се лекува.

Заради проблема си напоследък актьорът не сваля очилата. Наскоро той научил за успешната очна операция, която си направи певицата Нети. Благодарение на манипулацията блондинката свали очила с шест диоптъра.

Комикът се поинтересувал от специалистите, които са направили успешната операция. Той се свързал с д-р Боршуков и доцент Андреев – водещите специалисти в тази област в страната ни.

След консултация с тях, комикът се съгласил да се оперира. Но буквално в последния момент, дни преди операцията, той се отказал. Въпреки, че проблемът му се задълбочава, Краси Радков се страхува да се оперира, коментират хора от екипа на шоуто.

Дълги години обичаният комик се оплаква от далекогледство и астигматизъм. Но въпреки оплакването си, той се страхува от радикални лечебни мерки и предпочита да носи очила.

За Краси Радков вече става все по-трудно да вижда буквите в аутокюто, когато чете репликите си. Заради това се налага репликите му да бъдат написани с големи букви. Благодарение на професионализма си комикът неведнъж е успявал да се справи в критични ситуации.

Репликата, че случката е по истински случай, Краси Радков използва в случаите, когато не вижда добре написаното, споделят хора от екипа на шоуто.

Преди няколко дни комикът беше най-атрактивният гост на афтър партито на Софи Маринова след грандиозния й концерт в зала „Арена Армеец“. Нито за миг Краси Радков не се раздели с очилата си с диоптри. Той изпя поне 10 пъти любимата си песен на Софи Маринова, докато гласът му не прегракна.

И този път Краси Радков беше без красивата си съпруга Станислава, пише „България днес“.