Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт се упреква, че е изневерил на...

Днес в Сега и завинаги: Ийт се упреква, че е изневерил на Нур с Иджлял

24
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (20-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Назан се оправдава, че е болна. Джахит я вика на вечеря.

Той ѝ обяснява, че проблемът е в него и всички знаят това. Иджлял слага сънотворно във виното. После вдига тост. Мерт казва, че е сърдит на Нур. Тя му предлага да се сдобрят. Айтюл ги наблюдава. На Ийт му се приспива от виното.

Иджлял шофира към имението. Нур ги вижда да се прибират и забелязва, че Ийт е пиян. На сутринта Ийт се събужда в леглото на Иджлял. Мерт отива  в тяхната стая, за да ги събуди. Ийт е шокиран, виждайки Иджлял до него. Нур и Мерт влизат в стаята и забелязват как дрехите на двамата са разхвърляни. Иджлял иска тя да среше сина си.

Нур е шокирана. Овладява се и излиза от стаята. Ийт се упреква. че се е поддал на емоцията, но не може да си спомни какво се е случило. Иджлял му казва, че през нощта е станал неин. Нур изпраща Мерт на училище. Иджлял я атакува, че не може да стане майка, защото няма мъж до себе си. Джахит влиза в стаята, за да търси брат си. Открива го да лежи на леглото. Айтюл се интересува какво е станало през нощта. Дъщеря й съобщава, че с Ийт са били истински съпрузи. Ийт се ядосва, че е изневерил на жена си. Фърат чува изблиците на братовчед си. Айтюл му казва, че Иджлял отново ще бъде с мъжа си. Фърат отговаря, че тя се радва на нещастието на племенника си. Ийт е ядосан на себе си. Отива при Нур. Нур се държи нормално с него. Ийт е гузен. Тя му казва, че всичко ѝ е минало. Нур му разказва какво се е случило. Тя му казва, че се е получило така, когато ги е видяла с Иджлял, но после всичко ѝ е минало, защото вярва в тяхната любов. Ийт се ядосва и си тръгва с колата. Нур разказва на Джахит, че Ийт е много странен. Настоява да говори с Елмаз. Опитва се да го убеди да направят тест. Джахит я отрязва категорично. Назан вдига скандал на Нур. Момичето я пита от какво се страхува. Иджлял става свидетел на разговора. Вика Назан да си поговорят. Ийт си спомня думите на жена си, че тя вярва в тяхната любов. Иджлял казва на Назан, че Елмаз иска да направи тест за бащинство. Предупреждава снаха си, че Елмаз е готова да раздуха нещата по медиите./За жената