Начало ВЕСТИ Мистериозно „подземие за изнасилване“ е открито в училище! Тотален шок! Убити са...

Мистериозно „подземие за изнасилване“ е открито в училище! Тотален шок! Убити са над 50 деца

33
Сподели

Училището „Артър Г. Дозиер“ за момчетата е една от институциите, където родителите са изпращали своите “трудни” деца.

Вратите му са били отворени между 1900 и 2011 г. Съвсем наскоро е установено, че членовете на персонала физически, сексуално и психически са злоупотребявали със своите ученици и че близо 50 деца са починали там.

Институция. Всички сме чували за пансиони и обикновено това звучи доста забавно. Но момчетата, които са били в това училище, нямат нищо друго освен ужасни събития и спомени от миналото си. Училището „Артър Г. Дозиер“ за момчетата е известно като една от най-ужасните институции в САЩ, където момчетата са били изпращани за лошо поведение. За съжаление, не всички деца, изпратени там, са оцелели.

Институцията е открита през 1990 г. и в крайна сметка е затворила врати през 2011 г. Съвсем наскоро снимки на зловещата институция се появиха благодарение на млад фотограф, които успя да направи страховити снимки на повечето части, включително една стая, за която се смятало, че е „тъмница“, в която учителите са нападали сексуално своите ученици.

Изследване . „Започнах да проучвам изоставени сгради през 2009 г. и скоро започнах да използвам камера, за да мога да споделя с други хора, които се интересуват, но са твърде уплашени, за да се осмелят да се занимават с тях. Повечето хора са изумени, че места като тези съществуват, особено толкова близо до мястото, където живеят, „каза фотографът.

Въпреки че снимките са невероятни, те дори не улавят ужаса, който се е случвал в училището. Родителите са изпращали децата си и те са се връщали у дома, покрити с натъртвания и прекалено травмирани, за да говорят. Някои от тези родители са казали, че децата им са изчезнали и никога не са ги чували отново.

Истината е, че предполагаемите „изчезнали“ деца всъщност са умрели в ръцете на своите учители. Ако децата са правели нещо “грешно” са били оковани на стените и бити с кожен колан. Други деца са били изнасилвани в помещение, наричано „подземието за изнасилване“.

Смъртните случаи. Въпреки че институцията е била закрита през 2011 г., експерти са  започнали да разследват изчезналите деца. Според Дейли Мейл Великобритания, 55 тела са били ексхумирани от гробове, които са съществували от години. Записите от училището показват само смъртта на 31 деца, поради което 24 от откритите тела все още не са били регистрирани.

Тела. Извършени са тестове за ДНК върху откритите тела, но досега много от тях са останали неидентифицирани. Ето една от историите – миналата година сестра  казала, че тялото на брат й е намерено. Тя не го била виждала, откакто той е изпратен в Дозиер на 13-годишна възраст.

Да обичаш. „Той беше любящ и сладък брат, който ме дърпаше в малък червен вагон. Само двамата бяхме. Той беше всичко, което имах, докато го отведоха „, казва Мати Джаксън за брат си Били Джаксън, който бил изпратен в училището, след като три пъти е избягал от училище, съобщава Нюз Джурнал.

Наказание. Тези, които са оцелели в институцията си спомнят ужасиите, които са се случвали. Момчетата са били наказани за почти всичко и се оказва, че черните момчета са наказани по-сурово, отколкото белите момчета.

Дебат. Въпросът все още се обсъжда и следователи все още работят върху имота, за да се опитат да видят дали не могат да намерят повече тела на деца, които мистериозно са „изчезнали“. Надяваме се, че тези констатации ще могат да доведат до известно облекчение за семействата, които са изгубили близките си в тази ужасна институция./За жената