Начало КЛЮКАРНИК Цвети Янева демонстрира отлична форма след раждането

Цвети Янева демонстрира отлична форма след раждането

19

Цветелина Янева изчезна от светското пространство, спря с участията и сценичните си изяви преди повече от година заради раждането на своето дете.

Певицата избра списание LOVE style, за да се появи за първи път след дългото мълчание в ексклузивна коледна фотосесия.

„Не си взех почивка само заради бременността.

Последната ми изява беше на концерта на „Планета“ през миналия ноември, а участията ги спрях пет месеца преди това. През това време имаше моменти, в които ми липсваше сцената, аз живея с музиката, но сега вече всичко е наред!“, проговаря Цвети пред списанието.

Певицата разкри, че качила 25 килограма по време на бременността си.

„И това стана не от хранене, а защото лежах. Вече свалих повече от 15 килограма и ми остават десетина. Сега често правя кардио – пътека, колело или кростренажори. Искам да смъкна и останалите десет, преди да започна да тренирам във фитнеса с уреди. В момента не консумирам почти никакви въглехидрати и сладко. Карам основно на протеини и зеленчуци“, казва още изпълнителката.

Тя ще се завърне на сцената на 22 февруари на концерта на радио „Веселина“.

Планира да пусне първия си клип след раждането в края на януари. За моменти не мисли за участия. „Мои фенове чакат с нетърпение завръщането ми, но аз не бързам. А и съм отговорна какво ще направя с кариерата си. Не искам да пускам компромисни песни само и само да съм в ефира. През май имам първия си професионален юбилей – правя десет години на сцена, и с продуцентите ми от „Пайнер“ планираме нещо, което засега ще запазя в тайна“, разкрива Цвети.

Тя обаче не допуска вариант да се откаже напълно от музиката заради семейството. „Все едно да се откажа от себе си. Няма как да стане това. Не бих била щастлива, ако я няма музиката“, категорична е певицата.

За нея предстоящата Коледа наистина ще е вълшебна, а изминаващата 2017-а година е най-щастливата досега заради раждането на сина й./За жената