Начало КЛЮКАРНИК Щастливи новини по Коледа за Емилия и Коко Динев

Щастливи новини по Коледа за Емилия и Коко Динев

21

Емилия се е върнала при Коко Динев и двамата са заедно от известно време твърди близък до двойката.  Сдобряването е станало без кой знае какви емоции. Двамата са установили, че се обичат и се чувстват по-добре заедно.

Хотелиерският и хазартен бос и певицата вече имат отношения от 16 години, както и две деца – Иван и Мира. През това време те се разделят на два пъти. Дни след поредната им раздяла тръгна слух, че Динев има връзка с адвокатка, но това вече отива в миналото. Успоредно се заговори, че Емилия не е стояла мирна и е залюбила бизнесмен.

Дори се появи информация, че двамата са ходили на почивка в Дубай.  Първата връзка на двойката започва, когато Емилия е в началото на кариерата си. Тогава нещата никак не са сериозни и двамата се разделят. След това Коко се жени за колежката на Емилия Анелия.

Малко след това и Емилия се омъжва за митничар. И двата брака не продължават дълго. След това идва второто събиране на чалгарката и бизнесмена. Скоро след раждането на първото им дете Иван двамата отново се разделят, но скоро се събират отново. Сега е ред на третото им събиране.  „Коко и Емилия се виждат често-често в последно време, но това не е заради децата, Със сигурност отново са заедно, Когато ги видиш на едно място, не трябва да си гений, за да усетиш тръпката помежду им“,споделя източник на „България днес“./За жената