Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за четвъртък, 21 декември-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, РИБИ Силна съдбовна...

Дневен хороскоп за четвъртък, 21 декември-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, РИБИ Силна съдбовна подкрепа

20

Четвъртък ще бъде по-труден от това, което очаквате. Денят ще бъде наситен с различен от тип и характер предизвикателства.

Бъдете идейни и не стойна в страни от случващото се около вас.

Дневен хороскоп ОВЕН
Много труден ден
Използвайте деня за размисъл и всички въпроси, свързани с нови дела и активност оставете за по-късно. Този ден ще е доста тежък и неприятен за Овните. Очертават се силни ядове е непреодолими проблеми за пеализация на вашите цели. Шансът за постигането на успехи, който мнозина възприемат като реален, е по-скоро теоретичен. Не е възможно и да установите контакт с интересуващите ви.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Финансови неприятности
Изразходвате твърде много енергия за незначителни неща. На работното ви място моментът е затишие пред буря от успехи. Въпреки, че Телците са упорити и не се отклоняват от намеренията си, възможностите им не са по-големи от тези на съседите им – Овните. Ще пропаднат опитите ви да разрешите проблем от финансово естество. По-благоприятен ефект може да очаквате в контактите през този ден.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Напрежение
Любовта ви към близките и любимия човек е споделена. Ще се радвате на внимание и нежни грижи. И за Близнаците се очертават доста неприятности в четвъртък. Отнасят се към деловите цели, а за  мнозина от знака възниква и сблъсък с проблематични ситуации от лично естество. Евентуалното им разрешаване може да се постигне единствено по пътя на компромиса и разбирателството.

Дневен хороскоп РАК
Не влизайте в спорове
Ще отделите повече време на проект, чието стартиране предстои. При положение, че представителите на Рак избягват конфронтирането при осъществяването на делата си, вероятността да успеят е огромна. Става въпрос за оформяне на финансови спорове. Ако това влияние надделее, ще последват остри кавги, и нищо положително не може да се очаква. Днес емоциите ще преобладават и в повечето случаи ще ви мотивират за постъпките.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Сполука чрез разбирателство
Днес се заемете с работа, защото денят е твърде успешен за вас и не си струва да го губите със стоене вкъщи. Хармоничните взаймоотношения са солидната основа за вашия успех днес, но според очертаващите се ситуации е съмнително,че ще ги предпочетете пред заповедния стил, диктата и дори задкулисните действия. Ще е голяма грешка ако пренебрегнете предимството на разбирателството.

Дневен хороскоп ДЕВА
Избягвайте конфронтирането
Четвъртък е благоприятен за реализация на материални и лични цели, но се налага да се съобразите с някои подробности през деня. Не влизайте в разправии! Провокации ще има, но запазете спокойствие. Много скоро ще имате чудесен шанс да се освободите от притеснителни личности и фактори. Смелите ви и бързи решения и действия ще ви помогнат да се справите с работата си, колкото и неблагодарна да е тя.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Владейте се
Везните разполагат с достатъчно добри възможности през този ден, за да си позволят дъ ги пропилеят. Последното може да се случи ако не сте достатъчно предпазливи към участие в кавги и скандали. Не става въпрос за пълен провал, но постигнатото може да е доста под шанса ви за деня. С позитивни мисли и без да подражавате на никого ще ви бъде по-лесно следвате целите си.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Владейте емоциите
Налице са добри възможности  за успешно осъществяване на преговори, на сделки, за отстраняване на проблеми в бизнеса, или за начална реализация на желана делова цел. Факторите създаващи условия за противоречия са характерни и при вас, тъй че внимавайте с емоционалността. Професионални и служебни задачи ще ви създават грижи през днешния ден, сред които събиране на екип, ангажиран с реализацията на предстоящ проект.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Добри възможности
Условията да успех при повечето от Стрелците  са много добри, но и при вас основната градивна роля ще изиграе сдържаността. При някои обаче, които са си навлекли гнева на влиятелен човек, това няма да помогне. Денят ще е мъчителен за имащите временни здравословни проблеми. Приключване на текущи задачи ще повиши напрежението около вас, но не бива да се поддавате на гняв и лоши мисли.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Проявете активност
Денят е характерен със сигурен делови и финансов успех, и с разрешаване на въпроси от лично естество. Конфронтирането със съдружници или партньори ще е особено вредно за работещите на съвместни начала. На мнозина ще се наложи да са по-активни, за да преодолеят трудностите. Правейки си равносметка на случващото ви се, ще видите по-добре своето място и подредите по важност приоритетите си занапред, без да се губите в догадки и съмнения.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Материална реализация
На Водолеите не им липсва добра жизненост, но днес мнозина може да се окажат притиснати от временни несгоди. Състоянието ви една ли ще е пречка за реализацията на целите. По-трудно осъществими ще са контактите, а при някои дори уговорените ще се окажат невъзможни. Натоварената ви програма през днешния ден може да създаде известно напрежение у вас, но не правете драми от това.

Дневен хороскоп РИБИ
Силна съдбовна подкрепа
Четвъртък е твърде успешен в делово отношение за Рибите. Поради пречки или по други причини може да се окажете в невъзможност да осъществяването на някои лични цели, но професионалните си задачи ще изпълните в пълнота. Ще разполагате и с подкрепата на влиятелна личност за целите си. Загрижени сте за делата си, за това насърчете хората, с които работите по тях към по-добра организация и активност, за да ги приключите навреме.