Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 22 декември-ВОДОЛЕЙ Материални постижения, КОЗИРОГ Делови успех

Дневен хороскоп за петък, 22 декември-ВОДОЛЕЙ Материални постижения, КОЗИРОГ Делови успех

19

Въпреки това, че ще има леко напрежение, което ще съпътства петъчния ден, той ще ви предостави добри възможности за реализация. Опитайте да не се тревожите за нищо.

Всичко върви по план и се подрежда в правилната посока, стига да сте търпеливи.

Дневен хороскоп ОВЕН Напрежение Атмосферата, която създавате на работното място и около себе си внушава усещане за повече сигурност. Труден ден, който не лишава представителите на Овен от шанс за постижения, но издига пречки и неудобства, които ще преодолеете само ако сте напълно мобилизирани. Повишената дразнимост е другият пречещ фактор, който задължително трябва да бъде достатъчно овладян, за да успеете.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Необходимо е голямо внимание Днес избягвайте конфликтите, дори да ви се струва, че няма друг изход. Петък е доста благоприяетн за реализация на материални цели, но по отношена финансите следва да се действа много внимателно и да се избягват рисковете. Вероятносттаза добри парични постижения е много голяма, но и тази, да се окажете измамени и губещи, въобще не е за пренебрегване.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Действайте прецизно Делова среща с хора, които ще намерят място в бъдещата ви работа. Положителните влияния предоставящи много добри възможности за успех действат мощно за Близнаците през този ден, а изпълнението на целите си трябва да трябва да осъществите безупречно по предварителен точен план.Допуснете ли грешки, ще се окажете на губещи позиции. Денят не предразполага към стартиране на нови и рисковани начинания.

Дневен хороскоп РАК Успешни контакти Ще се съобразите с нечие поведение и ще избегнете пререканията на работното място. Вашата успешна  реализация през този ден  не е свързана с изпълнението на практически задачи, а с осъществяването на контакти, имащи за цел предстоящо поемане на определени делови ангажименти. За някои от знака определението може да означава започване на работа в нова делова сфера.

Дневен хороскоп ЛЪВ Не влизайте в конфликти За всеки проблем може да се намери добро решение и вие най-добре го знаете. Днес вероятно мнозина от Лъвовете ще бъдат гневни поради клюките, които някой разпространява сред общите познати за тях, но не бива да реагирате остро, защото ще последва конфликт, от който със сигурност ще загубите. Ще осъществите много успешни контакти в обществените среди.

Дневен хороскоп ДЕВА  Късмет Днес сте в чудесно настроение, което автоматично ви прави желана компания и приятен събеседник. Петък носи добър късмет на Девите и предоставя хубави възможности за осъденятвществяване на важни контакти в обществените среди. Денят не е благоприятен за ангажиране с бизнес или с делова дейност, защото се очертават конфликни ситуации, които ще завършат доста лошо.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Финансова сполука Бъдете гъвкави в общуването си, ще си спестите главоболия и ще си осигурите търсените от вас резултати. Финансовият успех е характерен днес за Везните, както и успешното пронеждане на срещи с хора от деловото обкръжение, при които мнозина от знака ще достигнат до важни стратегически решения за бъдещето. Избягвайте конфликтите с влиятелни личности, за да не застанат на пътя ви.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Ползотворни контакти Имате много работа за вършене и се притеснявате, че времето няма да ви стигне. Днес и Скорпионите ще постигнат явен успех при провеждането на контакти в близкия кръг и в обществените среди. Ще е трудна, а за някои и почти невъзможна,  реализацията на планирани цели от лично естество. Чрез контактите си мнозина ще укрепят позициите си в бизнеса или службата.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Насочете са към контакти Подчинени на емоциите, често ще сменяте настроението си, а с него и решенията си. Голяма част от Стрелците не се чувстват особено комфортно днес, а ако влязат в кавги с някого, което е твърде вероятно, петък ще е мъчителен. Силният ви шанс за успешен ден е свързан с контактите от делови тип. Мнозина ще насочат вниманието си към оферта, която някой ще им направи днес.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Делови успех Търпеливи сте и ще се борите за постигане на целта си, като не допускате външни вмешателства да ви попречат. За преобладаващата част от Козирозите петък ще е напрегнат. В едни случаи става въпрос за временна здравословна нестабилност, а за други от зодията се очертават домашни проблеми. Хубав шанс за реализация на целите си ще имат онези от вас, които се насочат към ангажименти от делови тип.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Материални постижения Практичното ви мислене определя безпогрешно приоритетните ви ангажименти, които днес ще ви донесат добри дивиденти. Като възможности за реализиране на материални цели петък е много добър, но не е сигурно, че ще имате възможността да се възползвате от тях поради здравословна нестабилност. Иначе денят ще зарадва  с успешна реализация онези от вас, които насочат усилията се към делова реализация.

Дневен хороскоп РИБИ

Мобилизирайте се

Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Онези от Рибите, които са изградили план за деня си, и твърдо са решили да го следват, ще осъществят целите си. Тази прогноза може да се отнесе към всички от зодията, но някои де са достатъчно мобилизирани, а и нервността им е висока. Ако се владеете и сте дейни – сполук

 

Източник: За жената