Начало ЗДРАВЕ Тази маска може да накъдри косата Ви само за 1 час! Подхранва...

Тази маска може да накъдри косата Ви само за 1 час! Подхранва я и я прави обемна!

779

Има много продукти и техники за оформяне на косата, които могат да я подхранят и да променят обема, формата и размера й. Тенденцията днес е къдравата коса.

Във фризьорските салони използват процедури и продукти, които увреждат косъма и поради тази причина, трябва да се разчита на естествени продукти.

Ананасът може да направи косата Ви къдрава и се грижи много добре за нея, ако е суха. Това се дължи на мощните ензими, които съдържа, които могат да подобрят здравината на косъма, правейки го да здрав и лъскав.

Съставки:

1 литър вода; Ананас черупки; 1 бутилка спрей.

Как се подготвя:

Вземете една тенджера и поставете в нея вода. Оставете я да ври и след това добавете кората на ананаса. След това, намалете температурата и оставете да къкри в продължение на 5 минути. Нека да се охлади и след това прецедете течността, след което я поставя в спрей бутилка. Измийте косата си както обикновено правите и нанесете сместа върху влажна коса. оставете средството да действа известно време, след което трябва да изплакнете косата си. Процедурата трябва да се повтаря 4 пъти седмично. В един момент Вие ще получите невероятни къдрици.

 

Източник: За жената