Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за Коледа, 25 декември: Лъв-Нещата се подреждат така както ви...

Дневен хороскоп за Коледа, 25 декември: Лъв-Нещата се подреждат така както ви се иска, Везни-Щастието е с Вас

45

Коледа е и отличното настроение трябва да ви следва през целия ден. Време е за подаръците за най-близките хора и създаването на добро настроение.

Вечерта прекарайте в сред близки и приятели.

ОВЕН
Коледно настроение

Като резултат на многото ви усилия през седмицата ще е подобрената ви финансова наличност, която ще ви позволи да се починете и помислите за дома. Коледа е и денят е прекрасен. Насладете се на празничното настроение без да се ангажирате с нишо странично. В момента най-важното за вас са близките и приятелите ви. Това е ден на мъдростта, на получаване и използване на знания.

ТЕЛЕЦ
Късмет и сполука

Пазете се от провокации днес. Рискувате да започнете конфликт, който ще ви създава неприятности дълго време. Понеделник ще бъде един ведър и щедър ден. Коледното настроение е обхванало както вас така и най-близките ви хора. Доброто настроение ви е обградило от всички посоки. С интелектуални и умствени занимания, с прояви на щедрост, усвояване на мъдрост и изучаване на нови знания ще преминете успешно през днешния хубав ден.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятен ден

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. Коледа е и денят е подходящ за равносметка на изминалата година. Финансовото ви положение е стабилно и това ви дава добър повод за свежи инвестици за в бъдеще. Отнасяйки се с внимание и добронамереност към обкръжението си, ще се чувствате по-спокойни и с поведението си ще предразполагате към съпричастност всички около вас.

РАК
Усмихвахте се повече

Разумно е да разчитате повече на себе си, отколкото на случайността. Понеделник ще бъде един от най-ведрите дни през този месец. Коледното настроение ви е обхванало напълно и нищо други не е важно за вас към този момент. Въпреки това ще трябва да се погрижите и за някой други задачи. В отлична кондиция, днес ще усвоявате новостите и работите по текущите си дела, без да усещате умора и напрежение.

ЛЪВ
Бъдете ведри

Мнозина от вас ще използват част от свободното си време за да свършат полезна работа, която все отлагаха досега. Коледния ден ще бъде изключително благоприятен за представителите на Лъвовете. Ще получите добри вести от най-неочакваното за вас място. Дали в духа на Коледа или просто късмет, важното е, че нещата се подреждат така както ви се иска.

ДЕВА
Не издребнявайте

Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. Динамичен но и леко напрегнат, ще се окаже този понеделник за Девите. Въпреки, че е Коледа, ще трябва да се погрижите за някой неотложни ангажименти. Делови, професионални и лични задачи ще направят деня ви ангажиран, но не подхващайте нови дела.

ВЕЗНИ
Щастието е с вас

Великодушно ще се отнесете към нечия молба и ще съдействате за изпълнението й. Коледа е един от най-обичните дни от годината за представителите на зодия Везни. Денят е наситен с положителни емоции и ведро настроение. Въпреки празничното настроение някой дела не подлежат отлагане. За много от вас денят ще е динамичен, но е сигурно, че няма да оставите нещата си незавършени.

СКОРПИОН
Финансови облаги

Вниманието ви днес постоянно трябва да е будно. Успехът през деня няма да бъде гарантиран за всички Скорпиони. Ще трябва да вземете някой важни решения преди да отпразнувате Коледната вечер. Приемайте чужди съвети и бъдете склонни на отстъпки, защото има какво да научите. Ще се толерира екипната работа, в която може да се включите с подходящи идеи и конкретни действия, взимайки в замяна и нещо полезно за себе си.

СТРЕЛЕЦ
Добро настроение

Времето е подходящо за лични занимания. Ще усетите колко обновени ще се почувствате, ако отделите време за релаксация. Деловото ви положение по-добро от всякога и шансът за добри финансови постъпления преди края на годината е повече от сигурен. Отложете новите начинания, но не бездействайте. Организирайте се и ще свършите много работа, с която ще улесните изпълнението на малките си и по-големи цели.

КОЗИРОГ
Празнично настроение

Настроението на представителите на знака днес е чудесно. Коледа е и денят на Козирозите трябва да бъде насочен изцяло в тази посока. Не допускайте да ви въвлекат в други  странични ангажименти. Единственото важно за което трябва да се погрижите, е да зарадвате близките си с хубави подаръци. За много от вас денят ще премине в полезни срещи, усвояване на нова информация, пътувания и предаване на опит.

ВОДОЛЕЙ
Коледен дух

С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. За Водолеите този понеделник е изключителен. Добрите новини валят от всички посоки и това допринася много за доброто ви настроение през деня. Разширявайте информацията си по интересуващи ви въпроси и се отнасяйте добронамерено към онези, които търсят мнението и се интересуват от опита ви.

РИБИ
Обществено признание

Старайте се да приключите в рамките на деня започнатите задачи. Коледния ден няма да разочарова и представителите на рибите. Настроение е повече от добро и това със сигурност ще се отрази добре на вас и околните. Новостите в живота ви го променят и правят по-добър. Без излишен стрес ще търсите решения на финансови и други въпроси. Ако искате да спечелите нечия подкрепа, денят е изключително подходящ.