Начало КЛЮКАРНИК ИЗПЛУВА НАВРЪХ КОЛЕДА! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА ЖЕНАТА ДО ГОДЖИ! ДЕТЕТО ДОЙДЕ, НО

ИЗПЛУВА НАВРЪХ КОЛЕДА! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА ЖЕНАТА ДО ГОДЖИ! ДЕТЕТО ДОЙДЕ, НО

38

Дядо Коледа донесе ново семейство и бебе за Годжи. 48-годишният баскитарист в „Ку-ку бенд” Георги Милчев стана татко за трети път миналата седмица.

Бебето дойде на бял свят на 16 декември минути преди полунощ. Малката госпожица се роди във врачанската болница с манекенския ръст 48 см и с тегло 2,550 кг., пише „Уикенд“.

Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е 25-годишната приятелка на Годжи – Надежда Дончева, с която той живее на семейни начала от около година. Младата дама сама избрала името – Цвета.

Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка.  Русокосата красавица Надежда е истинско съкровище, не могат да я нахвалят общите им приятели.

Блондинката била родом от Девня. След куп неуспешни връзки, гарнирани с изневери, помъдрелят басист не можел място да си намери от радост, че приятелката му е сбъднала мечтата му да има щерка.  Надежда си имала собствен бизнес с пречистено краве масло, по-известно в здравословната кухня като ГХИ. То представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени. Двамата се запознали именно покрай бизнеса на Надежда с хитовия здравословен продукт.

Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема здравословно хранене и природосъобразен начин на живот. Запознали се на кулинарен фестивал преди година и половина и веднага се харесали. Започнали да излизат и скоро осъзнали, че са сродни души. От около година двамата живеят заедно. Появата на бебето е била планирана – Годжи искал дете от новата си любов, а тя също искала да дари живот.