Начало КЛЮКАРНИК Папараците ги заковаха, вижте нови снимки! Десислава Радева се хвана за главата!...

Папараците ги заковаха, вижте нови снимки! Десислава Радева се хвана за главата! Синът й Страхил лъсна в прегръдките на самата

41

Единственият наследник на Десислава Радева купонясва в столична дискотека

Десислава Радева трепери за наследника си. Президентшата има само един син, който е плод на любовта й с червения депутат Георги Свиленски. 21-годишният Страхил учи в престижен американски университет.

По повод празниците младежът се е прибрал в родината. И докато той иска да навакса с купоните, майка му се старае да прекарва всяка свободна минута с него и да навакса пропуснатото време.

Страхил вече си е в България и буквално не се спира. Младежът е любопитен да вкуси от нощния живот в столицата, тъй като според американските закони той е навършил пълнолетие едва преди няколко месеца.

И дотогава не е имал право да употребява алкохол и да остава до късно навън. Затова Страхил наваксва пропуснатото и не пропуска възможността да излезе с приятели.

В медиите се появи любопитен кадър с наследника на президентшата. На фотоса Страхил позира до тъмнокоса красавица, която е прегърнал нежно през кръста. Очевидно е, че двамата са повече от приятели.

Снимката е правена от фотографа на заведението, в което младежът е купонясвал. Но майка му Десислава Радева не е никак очарована от любовните му трепети. При мисълта, че много скоро Страхил може да я направи баба, тя изпада в ужас.

Половинката на президента е на вълна майчинство. Тя е готова да дари Румен Радев с още един наследник и вярва, че това е възможно да се случи.

Първата дама се възхищава искрено на Елена Йончева, която се реши да стане майка на тази възраст.

Запознати с копнежите на Десислава Радева, коментира че е по-добре да се свикне с мисълта, че е по-вероятно да стане баба, отколкото майка, пише „Ретро“.