Начало КЛЮКАРНИК Всички в брадъра й се подиграваха, но сега ги закопа надълбоко в...

Всички в брадъра й се подиграваха, но сега ги закопа надълбоко в земята! Вижте само как се уреди Луна!

29

Луна се радва на нов старчок, но за сметка на това богат!

Луна се оказа истински хищник в кревата. Ексцентричната чалгарка отново е оплела старчок в мрежите си. Както пее в парчето си „Бягайте, крачета…”, но този път към дъртите момчета.

Новото й гадже се оказа неин фен, над 60-те години и с много дебел портфейл. Точно такъв, каквито ги обича шуменската поп фолк дива.

Чичката отдавна й бил хвърлил мерака. И след участието й във Вип Брадър направо луднал, за да се запознае с нея. След като разбрала колко богат и Луна моментално го вкарала в кревата. И буквално му „скрила шапката”.

Тя го радвала с ласките си по пет пъти на ден, но и това не й стигало. Човекът се запасил с една торба виагра, за да задоволява креватните желания на своята нова любима.

Колкото по-щедро разтварял кесията дъртия любовчия, толкова по-щедро се вихрела в спалнята и палавницата. И с днешна дата направо му „стопила лагерите”. Не се знае дали е семеен или разведен, но двамата всеки ден се радват един на друг, след като се запознали.

Припомняме, че преди това Луна имаше връзка с богатия и доста възрастен турчин Мехмед Трапджъ. Той вече е покойник, но остави на гаджето си цяло състояние и апартамент в Истанбул.

Истинската възраст на изпълнителката също е обвита в тайна. Но меракът й към старчоци е доказан и то само ако са подплатени с доста солидни банкови сметки.

Истината е, че Луна се съгласи да влезе отново във Вип Брадър, за да възроди кариерата си. Но това така и не се случи, пише разкрития.ком.

С днешна дата тя няма заявка за нито едно участие, но пък си намери ново, старо и доста богато гадже. Което все пак си е полза от участието й в скандалното шоу.