Начало КЛЮКАРНИК Дарина Павлова изненада всички и показва супер тяло по къси панталонки за...

Дарина Павлова изненада всички и показва супер тяло по къси панталонки за Коледа. Вижте я само как грее (Снимки)

32

Дарина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата демонстрира изумителен стил в социалните мрежи, видя HotArena.

Мадам „Мулти” реши да изненада цялото семейство с еднакви пижами за празничната сутрин. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки. Няма съмнение, че макар вече да е баба, Дарина се поддържа в блестяща форма.

 

Мнозина завидяха на стройните крака на милионерката, както и на свежия й външен вид. Брюнетката, която успя да омае актьора Джулио Берути и бившия премиер Силвио Берлускони, продължава да изглежда младолика и в перфектна форма. Заслуга за това имат и редовните посещения при пластичния хирург, както и йога упражненията, които Дарина прави под ръководството на дъщеря си.

Дарина не пропусна да си направи празнична домашна фотосесия, заедно със сина и дъщеря си. И въпреки че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е доста топло, тя все пак успя да си направи снимка пред виртуална камина с горящи дърва. В щурото парти участие взеха и синът, и дъщерята на актрисата—Паола и Илия. Заварената дъщеря на Дарина—Венцеслава получи поздрави задочно, тъй като празнуваше със съпруга си Тарек и неговото семейство, на другия край на света.

 

Източник: За жената