Начало КЛЮКАРНИК Това, което видяхме в къщата беше любовна въздишка, е сега вече ръкавиците...

Това, което видяхме в къщата беше любовна въздишка, е сега вече ръкавиците паднаха! Джино халоса Динко с убийствено…

28

Джино Бианкалана и Динко Вълев очевидно няма да заровят томахавките!

Томахавките на Джино Бианкалана и Динко Вълев са извадени и по всичко личи, че скоро примирие няма да има. Дори и покрай най-хубавите коледни празници, двамата не могат да забравят омразата и враждата си.

Джино подшушна наскоро, че може би ще има предложение да участва в друг телевизионен формат. Нещо като „Милионер търси съпруга“. Засега обаче нещата са все още в затишие. Твърдо отрече това да е причината да влезе в Биг Брадър, още по-малко да си е уговарял победата, както спомена Динко Вълев.

„Вярно е, че имам такива предложения, но те нямат нищо общо с финала на Биг Брадър. Динко каза неистини и много лъжи в ефир, за което моите адвокати са алармирани.

Сестра му подкупва хора в Чикаго да говорят какви ли не глупости за мен и това излезе в национален ефир! Никога по никакъв начин не е имало запис, на който Дейна да говори, че й дължа пари.

Истината излезе на екрана, когато тя пожела да говори и застана с лицето си. Всичко останало е спекулации, за които виновните ще си платят“, заяви категорично Джино Бианкалана, пише разкрития.ком.

Колкото до самата победа във формата, Бианкалана е повече от уверен, че е спечелил честно. Напук не само на съквартирантите си, но и на екипа на шоуто, който също му изиграл лоши шеги и то многократно.

„Биг Брадър ме смачка и не очаквах да спечеля. Проблемите ми в Къщата почнаха още от самото начало, но много от кадрите не са ги излъчили. Факт е обаче, че явно нещата са честни, защото спечелих. Който се смее последен, той се смее най-добре“, радва се Джино.