Начало КЛЮКАРНИК Последни тенденции-Ударно завръщане на каре, сасон, естествена дължина през 2018-Прически за дами...

Последни тенденции-Ударно завръщане на каре, сасон, естествена дължина през 2018-Прически за дами в зряла възраст, пък и не само

531

Няма значение коя дължина на косата предпочитате – за всяка опция стилистите предлагат няколко актуални модела красиви

прически, които ще ни помогнат да изглеждаме млади и добре поддържани.

 

Основните тенденции на модния сезон:

средна дължина,естественост, къдрици, кичури и чуплива небрежност, които заместват гладката, права и дългата коса.

По този начин, на върха на популярността са всички видове етажиране на косата, боб и разбира се – филиране.

Ако имате чуплива коса, не се колебайте да изберете етажирането.

 

Не можете да си представите себе си без бретон? Настъпи времето ви! Ограничена в абсолютната авангарда на мода и в цялото й разнообразие.

Оригиналната асиметрия, направени класически бретони, наклонени, извити, с различна дължина (от най-късата до най-дългата) – това е точно, което ви отива.

Преди всичко, актуално  карето в удължена форма, предлага истинско пространство за въображението. С тази прическа, косата изглежда по-великолепна, отколкото в действителност и помага на собственика на рядката коса да я преобрази.

Също така на върха на популярността е бобът, който ви позволява да създадете женствен и елегантен образ.

Късото подстригване е подходящо за млади и стилни момичета, помага при създаването на примамлив, леко смел имидж, които придават на косата модерна привидна небрежност.

От дълга коса ляво на първа позиция в модния Олимп, момичета все повече се предпочитат необичайни прически, като „феи“ – къса коса, подходяща за жени на всякаква възраст. Тя е много креативна и създава допълнителен обем, толкова необходим за собствениците на рядка коса.

Голяма алтернатива на „пикси“ е прическата с капачка, независимо дали е плоска, разкъсана или асиметрична.

Ако вашето мото е уникалност и оригиналност, обърнете внимание на прическата сасон. Тя отлично подчертава черти на лицето и е необходим при трудни атмосферни условия, тъй като перфектно поддържа формата си.

В допълнение, тя отговаря на едно от основните правила на модата на сезона – естествения вид.

Прическата гарсон напълно отговаря на привържениците на бизнес стил, тъй като изглежда класически строга.

Ако говорим за формата на лицето, тогава да обърнат внимание на това момичета със закръглена форма и триъгълна форма, както и щастливите собственици на плътни коси.

Нека да поговорим за разновидностите на „Боб-каре“ – луксозен дует от две ярки женски прически.

Всички те са съчетани с лекота в ежедневната прическа, която ви позволява дори да управлявате без фиксиране на средства, което е важно в активния начин на живот. В същото време гъвкавостта на прическата ви позволява да създадете шикозен образ за вечерта.

Класическият „Боб“ е подходящ както в класическата версия, както и в по-смела версия: удължени кичури, асиметрия, небрежно полагане.

Класическото каре сега е по-ниско. Тук можете да експериментирате с разделяне на две страни.

Най-актуалната версия: наклонени бретони със средна дължина, разделени отстрани.

Най-основната тенденция през 2018 г. е поп-боядисването, което дава на оцветяването не скучна монотонност, а ярка игра на цветове и тонове.

Цветовата палитра е огромна, от естествени тонове до необичайни нюанси. Основното правило: постепенният преход на цвета, гладкостта на преминаването от една сянка в друга, без яркото акцентиране на кичурите. Ето защо, основните техники на оцветяване не са изсветляване, но омбре, сомбра, шатуш, балеаж .

Така че, дори и да не сте избрали от гореописаните прически и техники за оцветяване на косата, основното нещо е да не забравяте за своя собствен стил, тип човек, начин на живот. В края на краищата основната цел на всяка прическа е да подчертае индивидуалността на собственика си.

 

Източник: За жената