Начало ЗДРАВЕ Отиде на купон, а като се събуди на сутринта стана ясно, че...

Отиде на купон, а като се събуди на сутринта стана ясно, че се е разболяла от рак

26

След като се събудила от купон 33-годишната Елизабет Греъм имала усещането, че нощес е изпила не по-малко от 20 коктейла. Но когато махмурлукът не отминал и на следващия ден, тя потърсила помощ от лекар.

В резултат анализът на кръвта показал, че жителката на Пейсли, Шотландия, е заболяла от левкемия , съобщава Mirror.

„През по-голямата част от купона бях на дансинга. Не обичам да се напивам и в тази нощ 5 коктейла ми бяха абсолютно достатъчни. Независимо от това на сутринта се събудих с кошмарен махмурлук. А след още два дена се оказа, че това е рак! Предвестници на коварна болест: Осем изненадващи симптоми на рак Как се е стигнало до тази трагична диагноза.

Няколко дни преди купона Елизабет странно се изприщила по краката и чувствала постоянно слабост. Тя решила, че най-накрая е забременяла. Тестът обаче показал отрицателен резултат и жената си позволила на разпусне на купон. На следващия ден ѝ тя се чувствала много лошо и лекарите диагностицирали  остра промиелоцитна левкемия.

Трябвало да започне незабавно изнурително химиотерапевтично лечение.  Д-р Дарина Ангелова: Ракът е победим с растителна храна! Елизабет разказва, че ѝ се наложило да премине през ужасни изпитания, но в края на краищата тя успяла да победи болестта. В момента подкрепя кампанията „Буквално сега“ за изучаването на рака във Великобритания.

 

Източник: За жената