Начало КЛЮКАРНИК Ново нещастие сполетя Стефан Данаилов по Коледа

Ново нещастие сполетя Стефан Данаилов по Коледа

40

Росица, сестрата на легендарния актьор и политик Стефан Данаилов, получи инсулт и се наложи спешно да бъде хоспитализирана. Заради мозъчния й удар Ламбо не празнува шумно имения си ден на 27 декември.

„Преди десетина дни бях приета в болница.

Слава богу, инсултът ми не бе от тежките и лекарите овладяха положението. Вече съм си вкъщи, но известно време ще трябва да лежа, да си почивам“, споделя Росица пред столичен седмичник. Тя също като именития си брат е актриса, има над 150 театрални роли в дългата си кариера.

Според Росица здравословното й състояние се влошило доста през 2017 г. заради загубата на сина й. Той почина на 57-годишна възраст на Цветница в далечната ЮАР и там бе погребан. Покойният Ламби също бе завършил ВИТИЗ, но в южноафриканската република се подвизаваше като фермер. Той е дете на Росица от първия й брак с Иван Кондов.

За съжаление никой близък от семейството не успя да изпрати Ламби в последния му път. На погребението не можа да отиде нито майка му, нито Стефан Данаилов , нито сестра му, която останала да се грижи за съсипаната си майчица.