Начало КЛЮКАРНИК ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ И СКАНДАЛНИ БЪЛГАРИ СТАНА ДЯДО! РОДИ ДЪЩЕРЯТА НА САМИЯ

ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ И СКАНДАЛНИ БЪЛГАРИ СТАНА ДЯДО! РОДИ ДЪЩЕРЯТА НА САМИЯ

41

Печално известният олимпийски шампион Гълъбин Боевски, който бе заловен с 9 кила кокаин на летището в Сао Пауло през октомври 2011 г., е станал дядо за втори път.

Преди около 2 месеца дъщерята на Боевски, Сара, е родила момченце от своя приятел.

Щастливата вест е заварила Гълъбин в Испания, където той се е установил от известно време.

Това принудило Боевски да се прибере в България за Коледните и Новогодишните празници. Според негови познати, Гълъбин вече е стоплил отношенията си с дъщеря си и своя син Пол и цялото семейство е посрещнало празниците в Кнежа, пише седмичник.

Боевски стана дядо за първи път преди 5 години, след като първородния му син Пол го дари с внук, кръстен на него – Гълъбин. Далеч по-сложни бяха отношенията между тежкоатлета и дъщеря му Сара, която бе използвана от него за трафик на дрога. През октомври 2011 г. момичето, което тогава бе на 14, бе задържано заедно с татко си на летището в Бразилия, след като ченгетата откриха 9 кила кокаин, скрити в куфарите й. Сара бе тенисистка и баща й използва кариерата й, за да пътува с нея и да прекарва дрога, констатираха тогава властите в Бразилия.

Гълъбин Боевски бе осъден на 10 години затвор за трафик на дрога, а детето му бе прибрано от майка си, а кариерата на тийнейджърката в тениса бе преустановена заради грозния наркоскандал, пише Пик. Впоследствие шампионът от Олимпиадата в Сидни бе освободен от затвора в Бразилия, където излежа само 2 години от присъдата си.

Близки до семейство Боевски разкриват, че дъщерята на Гълъбин близо 2 години не могла да преодолее срамната сага с татко си и че посещавала психолог, за да се отърси от напрежението. „Тя не разговаряше близо 5 години с него, подминаваше го като пътен знак. Когато навърши пълнолетие, веднага се изнесе от семейния апартамент и заживя самостоятелно“, споделят приятелки на Сара.

Баща и дъщеря позатоплили отношенията си едва преди 2 години, но близостта между двамата си остава в миналото.