Начало КЛЮКАРНИК Ето как изглежда луксозното ново жилище на Виктор Николаев (Снимки)

Ето как изглежда луксозното ново жилище на Виктор Николаев (Снимки)

83

През есента на 2017 г. евродепутатът Николай Бареков разкри, че Виктор Николаев си е закупил скъпарски

апартамент на пъпа на София.

„Ретро“ се сдоби със снимки на интериора на жилището на тв водещия, чиито прозорци почти денонощно са скрити с щори,

а терасата – с тента, за да нямат гражданите изглед към покоите на звездата.

Намиращият се на централната столична улица „Раковски“ имот е обзаведен в старинен стил. Идеята била на половинката на Виктор – журналистката Людмила Железова . Макар да не били съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн, мебелите били луксозни и скъпи.

Част от детайлите и сувенирите, освежаващи етажерките, жената на Николаев закупила от антикварни магазини. Над спалнята на семейството висяла огромна картина, а повечето от осветителните тела в жилището били под формата на звезди.

Виктор разполагал и с камина, която обаче била по-скоро за фасон, отколкото за огрев. Покрай празниците Людмила я накичила с коледни декорации, на които да се радва дъщеричката им.

Тъй като Николаев пръснал много пари да купи апартамента на знаковата улица, намиращ се в съседство до централата на СДС и Европарламента, не могъл да изпълни мечтата си да има джакузи и други глезотии на една ръка разстояние в собствения си дом. Мястото също го поограничило, но някой ден журналистът мислел да последва примера на свалената от ефир своя колежка и близка приятелка Ани Цолова, която се шири в огромен имот в „Драгалевци“.

 

Източник: За жената