Начало ВЕСТИ Извънредно! Цацаров с горещи разкрития за клането в Нови Искър, разказа как...

Извънредно! Цацаров с горещи разкрития за клането в Нови Искър, разказа как е станало всичко

57

Изпратените на адреса патрули намерили в къщата общо пет тела. Жертвите са мъж на средна възраст, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнеджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Това съобщиха главният секретар на МВР Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, съобщава Нова телевизия.

Всички жертви са убити с по един изстрел. Застрелян е и семейният домашен любимец – куче, порода немска овчарка.

Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.

Майката на Нанси – Кети Николова Кюхова, на 44 години, се издирва, съобщават от МВР. Оттам разпространиха и снимка на жената:


Проверка разкри, че на името на Кети Кюхова има регистрирано едно дружество с няколко запора.

По думите на Младен Маринов става дума за семейство, което живее в къщата от около година, след като се е преселило от София. Убитите са баща, неговият син, дъщерята на съпругата му, още един младеж и майката на съпругата, която е родена през 1945 г. и е почти неподвижна жена.

Те са убити с по един изстрел с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето им. Обявена е за издирване жената, начело на семейството, живяла на съпружески начала с убития мъж и чиято майка е убита. Издирва се и автомобил БМВ Х5.

„Къщата на смъртта“

Цацаров каза, че предстои оглед по светлата част на денонощието. Текат начални следствени действия. Главният прокурор тепърва ще стартира следствието. Все още не е намерено оръжие, огледът продължава. Той не уточни дали става дума за убийство или самоубийство. Смята се, че убийството е станало по време на новогодишната нощ.