Начало ЗДРАВЕ Не можех да стана от леглото, заради болки в ставите, но една...

Не можех да стана от леглото, заради болки в ставите, но една приятелка се смели над мен и ми даде тази рецепта

35

Една доволна възрастна жена открива лекарството, което я спасило от непоносимите болки в ставите , които почти са я били приковали към леглото.

Болките били главно изразени в колената и глезените. Нейният лекар й предписвал различни противовъзпалителни лекарства, но за съжаление, ефектът бил само временен.

 

Тя вече страдала от артрит. Ето защо, тази жена решила да премине на природни лекарства и потърсила помощ в алтернативната медицина.

По този начин, тя действително е намерила своето спасение от досадните болки! Това лекарство се използва вътрешно и външно, а е нужна само една съставка: син домат! Лекарството се приготвя много просто и лесно.

Ето какво трябва да направите:

Необходими продукти:

. 1 син домат (патладжан) със средна големина

. 1 литър вода

Начин на приготвяне: Измийте добре патладжана и го нарежете на кръгове. После го поставете в съд с вряща вода. Оставете да престои в топлата вода, докато тя изстине. След което прецедете. Отделете 750 мл от течността и съхранявайте в стъклена бутилка в хладилник. Останалите 250 мл се използват за външно приложение във вид на компреси, но към течността трябва да добавите и 50 мл зехтин, след което добре разбъркате сместа и я съхранявайте в хладилник.

Начин на употреба:

. 250 мл от течността се пие сутрин на гладно.

. 250 мл преди обяд

. 250 мл вечер

Преди лягане накиснете памучна кърпа в течността със зехтин, поставете я върху засегнатата област и фиксирайте с найлон. Лечението продължава три седмици, а за този период вие буквално ще се преродите тъй като болките ще изчезнат!

Източник: За жената