Начало ЗДРАВЕ Откриха я! Това е билката, която изцяло лекува рак за 16 часа!

Откриха я! Това е билката, която изцяло лекува рак за 16 часа!

53

Билка може да се превърне в панацея в борбата с рака. Според изследвания, които са били публикувани в „Life Science“, артемисинин от производно на билката „Sweet wormwood“

или „Artemisia Annua“, което в буквален превод от английски означава „сладък пелин“, е бил използван и в китайската медицина и същата може да убие 98% от клетките на рака на гърдата за по-малко от 16 часа.

Ако се използва само билката, тя предизвиква 28-процентно намаляване на клетките на рака на гърдата, но в комбинация с желязо, „Artemisia Annua“ успешно „изтрива“ рак почти изцяло.

При здравите клетки на гърдите не са наблюдавани въздействия от тази билка при проведения експеримент.

Този екстракт в Китай е бил използван хиляди години като лекарство срещу маларията. Паразитът на маларията не може да живее в присъствието на вещество от растението, защото изобилства от желязо, а био-инженерите Хенри Лай и Нарендра Сингк от университета във Вашингтон са били учените, които първи открили това.

В рамките на изследванията било доказано, че раковите клетки изпитват апоптоза или собствено унищожение, а досега този екстракт е бил труден за снабдяване на нормални цени, но с нарастващия интерес към тази билка, и цената може да стане приемлива.

Френският производител на лекарства „Sanofi“ съобщи, че очаква производството от 50 до 60 тона артемисинин всяка година, надявайки се, че ще отговори на търсенето на световния пазар

 

Източник: За жената