Начало ВЕСТИ Бившият вътрешен министър с нови взривяващи разкрития за масовия разстрел в Нови...

Бившият вътрешен министър с нови взривяващи разкрития за масовия разстрел в Нови Искър! Работата е много по-дебела от очакваното!

47

„Склонен съм да мисля, че отговорът е най-близо до „престъпление от страст“, не точно „страст“, а някакви лични отношения в най-широкия смисъл на думата“.

Това заяви пред бТВ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов по повод бруталното убийство в Нови Искър.

Йорданов още вчера коментира пред медията ни кой може да има мотив за зверството и отхвърли някои версии. „Няма много сериозен контрол върху оръжията у нас. Трябва да се засили и по-трудно да се издават разрешителни за това“, каза още той по повод все още неоткритото оръжие на зверството. Йорданов коментира още, че убиецът или убийците са действали изключително професионално: „Помислено е за всичко. Щом дори кучето е убито, за да не лае и да не предизвика подозрения у съседите“.

Именно немската овчарка Нерон е седмата жертва на кървавата касапница. „Щом оръжието още не е открито, то това показва, че извършителите са помислили и за него и как да заличат следите си“, каза още бившият Йорданов. Бившият заместник-министър на вътрешните работи Филип Гунев заяви пък: „Няма почерк на убийство, свързано с престъпните организации или разчистване на бизнес сметки на престъпници. Имаме разкриваемото около 95% в тези случай“.