Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за четвъртък, 4 януари- СТРЕЛЕЦ Проявете прозорливост, ВЕЗНИ Пред нов...

Дневен хороскоп за четвъртък, 4 януари- СТРЕЛЕЦ Проявете прозорливост, ВЕЗНИ Пред нов важен етап

23

Четвъртък ще бъде малко по-напрегнат от това, което очаквате на пръв поглед. Ще трябва да сложите в ред голяма част от делата си.

Действайте и то без много да му мислите.

Дневен хороскоп ОВЕН Бъдете настойчиви

За да сте сигурни в успеха си в предстоящ проект, разширете информацията си, като се консултирате с подходящите хора. Разчитайки на стратегическия си арсенал и на учтивостта във взаимоотношенията с околните,Овните ще действат успешно през този ден за реализацията на професионалните си ангажименти.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Отстранете проблемите в интимните отношения

Ще останете приятно изненадани от развитието на проблем, който е от огромно значение за вас. Прекрасен ден за работа по проекти, осъществяването на които е предстоящо. Личи, че значителна част от Телците са доста нервни, а причините за въпросната напрегнатост се свързват с възниквало неразбирателство във взаимоотношенията с интимния партньор.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Успех в деловото партниране             С цялата си отговорност ще се отнесете към работата си днес и в резултат на това ще постигнете намеренията си. Силно благоприятен ден за отстраняване на проблеми, засягащи успешното делово партньорство, или за професионалната ви реализация в дадена делова сфера чрез ефективна административна подкрепа. В обществените среди избягвайте разправиите.

Дневен хороскоп РАК Внимавайте             Ще са полезни инициативи от делови и професионален характер, които могат да ускорят събитията във ваша полза. Вашите индивидуални възможности за успешната реализация на личните и деловите цели са блестящи, но условията от заобикалящата среда ще предизвикат доста неудобства, характерни с тежки и лоши удари от ваши противници. Бъдете много внимателни и избягвайте остротата с околните.

Дневен хороскоп ЛЪВ Владейте се             Имате много работа днес, тъй като държите да довършите докрай всичко, с което се захващате. Факторите, маркиращи вашият шанс за успешна реализация на целите ви са красноречиви и подчертават,че владеете ли емоциите си и не променяте ли първоначалната си позиция, ще успеете. Най-изразителният ви враг е емоционалният дисбаланс. Овладеете ли го, сполуката е ваша.

Дневен хороскоп ДЕВА Избягвайте противоречията           Проявявате завиден ентусиазъм относно проект с примамливо съдържание. Голям проблем за Девите ще са кавгите през този ден. Ако сте достатъчно уравновесени и се владеете, има шанс да се разминете с избухването им.Стигне ли се обаче до противоречия – избухването им и неотклонимо. Звездните откровения нанекват за предстоящи промени в делови план.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Пред нов важен етап Без емоции следвайте програмата си и не настоявайте на своето, с цената на всичко. За вас започва етап на ярко положителни промени в делови план, както и по отношение на обществените ви позиции. Ако това раздвижване не съвпада с началото на нов житейски цикъл, ще премине за четиридесет дни. ако обаче отбелязва точно такъв, ще се разгърне за четири години.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Избягвайте разправиите         Бизнес-делата ви ще се развиват с променлив успех, често зависещ от волята на други хора и институции. Денят е с добри показатели за успешна реализация на целите, както и за сполука във финансовата сфера. По принцип обаче ситуацията не е достатъчно стабилна и вероятността от избухването на кавги е голяма. Внимавайте и не забравяйте, че наличието на последните не решава нищо.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Проявете прозорливост С усърдие ще се посветите на професионалната си заетост, която няма да остане незабелязана от когото трябва. Много положителен от гледна точка на успешни контакти в обществените среди, четвъртък отправя послание към Стрелците да действат по целите си с необходимата прозорливост, а последната означава избор на добра, и по възможност дългосрочна стратегия.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Владейте нервите  Гледайте оптимистично на заниманията си, всяка негативна мисъл би се отразила неблагоприятно на развитието на делата ви. Обикновено твърди и последователни, днес мнозина от Козирозите не са в обичайната си форма. Прибързвате, от известно време силно сте раздразнени, а част от родените в зодията не са в състояние да се заемат по-отговорно с реализацията на плановете си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Не се отказвайте от партньорство Днес ви предстоят големи постижения на професионалното поприще. Индивидуалисти в голямата си част, Водолеите обикновено предпочитат да работят самостоятелно, но сега обстоятелствата налагат да не отхвърляте партньорството, защото отказът от съвместна работа с някой може да се превърне в причина за възникването на негативни последствия.

Дневен хороскоп РИБИ   Ще отхвърлите проблемите Усилията ви в последно време не са напразни, въпреки, че вече сте изгубили вярата си. В настоящия тежък, за мнозина ог представителите на Риби момент, е доста нелепо да се призовава към търпение, но за голямо съжаление, не разполагате с друг избор. Възможността за помощ и подкрепа отвън не е изчерпана. До три и половина месеца ще се освободите напълно от неприятностите.

 

Източник: За жената