Начало ВЕСТИ Изплува страшната тайна на принцеса Даяна! Имала е връзка със супер звезда,...

Изплува страшната тайна на принцеса Даяна! Имала е връзка със супер звезда, казала е през сълзи: Трябва да се спася от Бъкингам, защото

34

Джордж Майкъл и принцеса Даяна били много близки

Джордж Майкъл сподели за близките си отношения с Даяна.

В новата книга „George Michael:Freedom: The Ultimate Tribute 1963-2016” Джордж Майкъл разкрива истината за отношенията си с принцеса Даяна.

Двамата се запознават на Световния ден за борба със СПИН-а и стават много близки. Постепенно Майкъл става един от най-близките хора на Даяна. Те започват да си говорят по телефона, да излизат на вечери, да си пишат.

Даяна дори се изповядва пред Майкъл. Тя изповядала подробностите за предстоящия й „мрачен“ развод с Чарлз през 1996-та година на запис, направен в къщата на певеца в Хампстед, Лондон. Принцесата му казала, че трябва да избяга от кралското семейство на всяка цена.

„Тя беше като многото други жени, привлечени от живота ми”, казва Джордж в интервю през 2009-та година.

„Случиха се някои неща,които показаха съвсем ясно, че тя е привлечена от мен. Няма спор”, споделя Майкъл.

Подробностите за връзката на Джордж Майкъл и Даяна, борбата му за публичност и препятствията му със закона, са очертани в новата биография на Дейвид Нолан „George Michael:Freedom: The Ultimate Tribute 1963-2016”, съобщава Дейли Мейл ТВ.

И докато близката връзка на двойката не беше тайна, Джордж загатна през годините, че връзката им може да е излязла отвъд приятелство.

На въпрос дали е обмислял някога да спи с Даяна той казва, че това би било катастрофално. По-късно се разбра, че Джордж има връзка с американския бизнесмен Кени Гос. Те се показват публично- без да се крият, без да лъжат за тяхната сексуалност.

„Всеки знае”, казва Гос.

Джордж Майкъл споделя, че първият човек, който наистина обича е модният дизайнер Анселмо Фелепа, пише разкрития.ком.

Фелепа умира от усложнения от СПИН в Бразилия през 1993-та година.

В своята книга Нолан пише за възходите и паденията на Джордж Майкъл.

Джордж Майкъл и принцеса Даяна били много близки

Казва още, че може би причината за неувереността на Майкъл е тази, че баща му не вярва в него./bradva.bg