Начало КЛЮКАРНИК Раздялата му с Ани Салич го съсипа: Ето какво с случва с...

Раздялата му с Ани Салич го съсипа: Ето какво с случва с Бранко

38

Ани Салич е изпила силите на бившия си мъж Бранко . Раздялата се отразила пагубно на продуцента, който се e занемарил тотално.

Отскоро сърбинът се появявал на работа брадясал и неподстриган. Буквално за няколко месеца се състарил с десетилетие, а проблемите със здравето му се задълбочили.

Припомняме, че преди месеци Бранко бе приет по спешност в благоевградска болница, след като припаднал по време на оглед на помещение в родния град на новинарката.

Впоследствие се оказало, че имал възпалена язва, която лекарите му обяснили, че се обостря предимно при стресирани хора. Такъв бил и неговият случай, защото откакто жена му го напуснала, телевизионерът минал през деветтe кръга на ада.

Свадите между двамата съвсем не приключили след напускането на общия им дом в Рударци. В момента тв водещата и доскорошният ѝ любим водели спорове за децата. Бранко се виждал единствено с дъщеря си Хана, но не и със сина си Лазар. Не е ясно дали бившите съпрузи са разделили родителските права върху двамата си наследници, или просто момчето, което е в тийнейджърска възраст, е взело страната на майка си. Все пак по време на семейния им живот сърбинът неведнъж е разстройвал съпругата си с краткотрайните си афери с други жени. Докато тв продуцентът скърбял по разпада на брака си, а мъката се отразила и на външния му вид, Ани разцъфтявала. Новинарката най-сетне успяла да влезе във форма, а източници от нюзрума на Нова телевизия разкриват, че идвала на работа с приповдигнато настроение и вече не вдигала скандали за щяло и нещяло. Самата журналистка в навечерието на Коледа се изтърва, че има нов човек до себе си, пускайки музикален поздрав за приятелите си в социалните мрежи. Романтичното парче на „Джипси Кингс” бе придружено и с не по-малко трогателно послание, което гласеше: „Дами, тази красива музика е за всички нас, защото и по време на празници, когато радваме мъжете си и служим на децата си, имаме нужда от истинска любов! Бъдете обичани и в празник, и в делник!“. От думите на водещата става ясно, че в живота ѝ има нов човек, когото да обгрижва. Такива слухове се носели и в телевизията, където Ани вече избягвала да споделя подробности за интимния си свят, защото публичността, с която подплатила брака си с Бранко, също повлияла негативно на връзката им./За жената