Начало ВЕСТИ Остър обрат за масовото убийство в Нови Искър! Росен е само прах...

Остър обрат за масовото убийство в Нови Искър! Росен е само прах в очите! За всеобщ шок истинският убиец е

25

Най-вероятно Росен Ангелов е извършителят на шестте убийства в Нови Искър.

Но толкова много противоречиви информации ни се подаваха от официалните органи, че хората се объркаха.

Това заяви пред Нова телевизия експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов на въпрос за шокиращата трагедия, разтърсила България през последната седмица.

„Да не се окаже, че има хипотеза, че се показва смъртта на този човек, пък се търси друг за убийството. Но се надявам, че това е убиецът.

Първата информация, че всички лица са убити с по един изстрел в главата събудиха някакви съмнения около евентуалния извършител“, каза още той.

„Пълни глупости са твърденията, че Росен Ангелов е бил информатор на МВР и ДАНС. По какви теми може да е информатор той. Как се носят чували с пясък на обект ли“, попита експертът.

„Десетки хиляди хора са обявявани за издирване, но реално не са търсени. Осъдените и изчезнали, които не си излежават присъдата, са близо 600 души“, каза още проф. Николай Радулов.

В предаването взе участие и журналистът Слави Ангелов. „Събрани са достатъчно доказателство, че Росен Ангелов е извършителят на шестте убийства в Нови Искър“, категоричен е той.

„Смущава ме това, че този човек осем години е бил издирван, а в същото време не е бил търсен. Всяка година се търсят между 13 500 и 16 000 души“, разкри Слави Ангелов.