Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 8 до 14 януари-Подходящо време за пътуване...

Седмичен хороскоп за периода от 8 до 14 януари-Подходящо време за пътуване и гостуване

24

Седмичен хороскоп Овен

През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови

проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да

въвлечете прекалено много хора, а щетите да станат повече.

Доверете се на специалисти при извършването на работата,

особено за дейности, с които не сте се занимавали до

момента.

Възможно е да изскочат непланирани дейности, така че бъдете имайте и план Б. Вероятно някои от плановете ви ще претърпят промени – бъдете готови и затова. Най-добре не приемайте никакви ангажименти, особено след средата на седмицата. Ще ви бъде трудно, но резултаите ще надминат очакванията ви.

Седмичен хороскоп Телец

Седмицата ще се характеризира с душевни терзания. Хубаво е да бъдете по-разумни и практични. Ако трябва си дайте малко почивка. Задължително се посветете на любимите ви занимания. Няма как да решите въпросите, които ви притесняват под натиска на емоциите. Обградете се с верни съветници, известни с хладнокръвието си. В семейството може да има разногласия, които допълнително ще ви дестабилнизират. Затова през почивните дни задължително се откъснете от цялата суматоха и подарете тишина и спокойствие на ума и тялото си.

Седмичен хороскоп  Близнаци

Информацията е важно нещо, но не винаги трябва да се използва. Тази седмица ще е точно такава. Задръжте наученото за себе си и внимателно планирайте стъпките си, за да не ви проличи, че знаете повече, отколкото трябва. В средата на седмицата обърнете повече внимание на децата. Рискувате да пропуснете важен момент, в който вашето внимание ще е необходимо. Бъдете търпеливи и забравете за крути мерки. Всичко може да се постигне със спокойствие, доверие и много разговори.

Седмичен хороскоп Рак

Хубаво е да се взима, но сега идва момент, в който трябва да теглите чертата, преди да я тегли някой друг. За съжаление това ще е свързано с нарушаване на комфорта ви. Добре е да се замислите обаче какво и колко ви носи този комфорт. Прекалената предпазливост може да ви остави с празни ръце, а и душа… Опитайте се да бъдете по-далновидни. Средата на седмицата е добър период за решаването на финансови въпроси. Не си правете сметката без кръчмаря.

Седмичен хороскоп Лъв

Седмицата ще ви завари променени или поне с неистовото желание за промяна. Дайте му воля да се изпълни. Имате нужда да разведрите обстановката. Разтоварете се от колкото се може повече отговорности и задължения. Няма да загубите толкова, колкото си представяте – напротив, очакват ви нови постижения. Не се колебайте да споделяте с партньора си вашите притеснения. Той ще ви бъде ценна опора.

Седмичен хороскоп Дева

Предстоящите дни ще ви дадат нови знания за живота и приятелството. Очаква ви интересно преживяване с човек, на когото не сте имало особено доверие, но сега ще се прояви като ваш подръжник. Нека това ви бъде пример как не трябва да се подаваме на първото впечатление и да си правим прибързани изводи. Бъдете по-смели в начинанията, дори да ви грози неуспех. Не винаги и не всичко се получава от първия път.

Седмичен хороскоп Везни

Пътищата ни се пресичат с интересни и странни, на пръв поглед хора и тези срещи не са случайни. В тази насока ще бъдат свързани, събития от идващата седмица. Бъдете активен наблюдател и не предприемайте инициативи, но и не горете мостове. Важно е да е прецените дали имате желание или не за предприемането на дадени действия. Решението трябва да бъде ваше, а не взето под натиска на околните или глупави стереотипи.

Седмичен хороскоп Скорпион

Не правете нищо насила или защото така трябва. Вие сте самостоятелна личност и винаги, когато допуснете някой да повлияе на решението ви съжалявате за това. Ако ви се струва, че не може да направите избор просто не го правете. Самите вие сте си ценна компания, за да изпадате в самосъжаления. Това, което може да ви извади от меланхолията са активните физически натоварвания. Все пак спазвайте правилата за безопасност.

Седмичен хороскоп Козирог

Седмицата ще доведе до някои резултати от далечното ви минало. За вайкане е късно, но колкото можете ще трябва да поемете отговорност. Рано или късно някои неща ни застигат, така че се благодарете, че веднъж за винаги ще приключите въпроса. Направете така че действително да разчистите сметките си и да няма възможност да бъдете търсени или упреквани повече. Изводите от случилото се ще са безценни.

Седмичен хороскоп Стрелец

Седмицата е подходяща за пътуване. Не отказвайте покана за гостуване. Сега е време, в което да трупате нови впечатления и познанства, както и да не оставате на едно място. Не бързайте с генералните изводи и промени, а натрупвайте знания и опит. Кога ще са ви от полза е трудно да се каже, но със сигурност в бъдеще ще ви свършат добра работа. Прекалената ви самстоятелност може да навреди на връзката ви и да се наложи да вземете кардинално решение.

Седмичен хороскоп Водолей

Тази седмица е подходяща за поставянето на началото на обучение. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера, независимо от това, че до момента не сте правили никакви постъпки в тази насока. Щом имате желание сте длъжни да опитате. Не си поставяйте висока летва и дори бъдете готови да се разочаровате, но това е само вероятност. Важното е да направите това, което искате, защото съжаляваме само за това, което не сме направили.

Седмичен хороскоп Риби

Тази седмица е абсолютно наложително да разсъждавате трезво. Емоциите си оставете за късно вечер, но не прекалено, за да не навредите на съня си. Мислете преди всичко за себе си. Сутрешната гимнастика ще разсее много от отрицателните ви мисли. Музиката също може да ви е приятел, но само тази с положителни послания. Ангажирайте вечерите си със срещи с приятели и бъдете търсачи на красивото,каквито винаги сте били.

 

Източник: За жената