Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 9 януари-РИБИ Силен късмет и сполука, ВОДОЛЕЙ ...

Дневен хороскоп за вторник, 9 януари-РИБИ Силен късмет и сполука, ВОДОЛЕЙ Осъществени цели

35

Вторник ще ви позволи да се насладите на развитието на

новия работен ден. Бъдете смели в решенията си и не се

притеснявайте да поемате инициативата.

Сега ви е паднало да се изявите, за това просто действайте!

Дневен хороскоп ОВЕН  Успех и придобивки             С бодър дух ще въздействате позитивно върху мислите и поведението на хората около вас. Този ден е много добър за реализация в материалната сфера и за придобивки. Притежавате силен шанс за осъществяване на целите, но успехът няма да дойде сам по себе си, ако не проявите необходимата активност. С по-изразителни трудности ще се сблъскат действащите в сферата на бизнеса.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ   Чудесен ден за реализация              Очаква ви изключително успешен ден днес. Делата, с които се заемате надхвърлят многократно очакванията ви. Вторник гарантира на Телците значителни материални придобивки, реално осъществяване на определените цели за деня и пълна сполука при провеждане на преговори или пътувания от делови тип. Някои от интересуващите ви цели от професионален характер ще решите по-късно.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ  Изградете точна стратегия              С грижа за усъвършенстването си, ще продължите с подготовката си за изпити и предстоящи изяви. Повишената превъзбуда у Близнаците, граничеща с мощен нервен заряд през този ден е предизвикана от очакването за важни събития, чиято разнородност е огромна и обхваща голям периметър. Изградете точна и правилна стратегия! Трудно се достига до такава, ако липсва предварителна база.

Дневен хороскоп РАК Добър и успешен ден     Днес пред вас ще се открият неподозирани възможности. Доста благоприятният вторник предоставя много добри условия за чудесни постижения в сферата на вашите интереси – делови или лични. Сполуката е безспорна, а за да не възникне неочаквана нестабилност и да последват смущения, не бива да позволявате на емоционалността да ви владее.

Дневен хороскоп Лъв Добър късмет и сполука             Запазвайки си последната дума за себе си, ще вземете участие в общ проект, от който ще спечелят всички. Благоприятен за реализацията ви в материалната сфера, вторник е и много добър за контакти в обществените среди. Пред мнозина от зодията се разкриват нови възможности, които ще намерят материално потвърждение чрез среща с човек, който ще ви предложи нови добри възможности.

Дневен хороскоп ДЕВА  Действайте настоятелно         Ще работите за осъществяване на промените, които предвиждате. Благополучният за материална реализация вторник предоставя на Девите чудесни възможности за успешно провеждане на преговори и за постигане на делови споразумения. Важна характеристика за деня е надеждната подкрепа, която някои от вас ще получат в лицето на влиятелен човек.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Успех, но и ядове             Активността ви от последните дни ще бъде заменена с желание за по-приятни занимания, което означава известно отпускане. Вашите възможности за успешна реализация са ярко подчертани във вторник, но постиженията ви едва ли ще се осъществят в условия за нормална и спокойна обстановка за плодотворна дейност. Ще се сблъскате с неочаквани пречки, които несъмнено ще предизвикат силни ядове.

Дневен хороскоп СКОРПИОН  Настойчиви и успешни             През днешния ден ще може да се докажете, като добри професионалисти и да се изявите блестящо в обществото. Стабилните постижения на Скорпионите през този ден засягат деловия сектор. Сполуката ви в материален и финансов план не подлежи на съмнение, но настойчивостта следва да е основен компонент в изявата ви, защото условията не са от най-благоприятните за добри постижения.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ  Действайте балансирано           Професионалните ви изяви ще повишат настроението ви, възможността да ви оценят справедливо и според заслугите е очаквана и реална. Вторник ще е благоприятен и успешен за реализация на вашите лични и делови цели. Повече напрежение се очертава при ангажиментите в професионалната сфера, където някои от Стрелците ще имат остри сблъсъци с колеги или с вашите конкуренти от сферата на бизнеса.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ  Владейте агресивността              През този ден Козирозите ще действат ярко настъпателно, а мнозина от зодията ще са и подчертано агресивни в подхода си към реализацията на целите. Вторник ще ви донесе успех, но не може да има съмнение, че по-невъздържаните ще предизвикат остри кавги и скандали.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Осъществени цели             Ще обърнете внимание на всичко, което в някаква степен ви засяга. Доста хубав, вторник ще радва Водолеите с чудесни възможности. Днес преобладаващата част от зодията са душевно балансирани и ще разгърнат мощно творческия си потенциал в интересуващите ги сфери. В условията на подчертана активност ще постигнете безспорен успех.

Дневен хороскоп РИБИ Силен късмет и сполука        Повече се доверявайте на себе си и се вслушвайте в интуицията си. Изразителен късмет, реализация на финансовите и материалните цели и много добри възможности за стабилизиране на позициите. Последното в много случаи може да се очаква като реален резултат вследствие от преговори, които ще открият широк хоризонт за бъдещи действия в бизнеса ви.

 

Източник: За жената