Начало КЛЮКАРНИК Мария не си губи времето! Новият й е собственик на телевизия!

Мария не си губи времето! Новият й е собственик на телевизия!

50

Фолкзвездата Мария ще се окаже по-хитра от колежките си, а номерата й минават всякакви граници. Тя е готова да мине през всичко и всеки, когато става въпрос за собствени облаги и финансова инжекция от поредния бизнесмен.

И докато някои не одобряват постъпката на Светлана Василева, която се хвана с бившия на Мара – Християн Гущеров , а уж бяха приятелки, то миньончето също не почита приятелството.

 

Нещо повече, използва го за собствени облаги и най-нагло забива нож в гърба на тези, които са й подали ръка.

Последното, което направи, е да открадне под носа спонсора на плеймейтката Анджелина, докато й се правеше на приятелка. Из светските среди упорито се шушука, че доскорошният любовник на Мария – бизнесменът Ангел Тенев, при който бе на хранилка след раздялата с Християн Гущеров, също й е бил дузпата. Мария успя да изскубе солидна пачка от банковата сметка на известния като Ангел Свинаря, заради бизнеса си с месо.

Говори се, че на опашка при него са редица популярни звезди, сред които била и Николета Лозанова. Не пестял пари за хубави приключения с хубави и известни жени. Уви, Мара била доста по-слабо финансирана от колежките и получава по 30 бона месечно за определени услуги. Изневерила му с младо лъвче и той бързо я изритал от леглото си.

Изпълнителката обаче никак не си губи времето и вече е оплела в мрежите си нов любовник – собственик на телевизия, който й дава 50 бона месечно. Бизнесът му се оценява на около 250 млн. долара.

Преди нея в леглото му се търкаляла плеймейтката Анджелина. Тя от своя страна го бе зарязала преди няколко месеца и тръгна за две седмици с Гущеров.

Пред приятелки заявила, че милионерският наследник е стиснат и отново се върнала при стария си любовник, от който дрънкала по 80 бона месечно. След авантюрата си с Гущеров си стана партия с бившата му жена Мария. Двете не спираха да излизат заедно, но всичко си е имало цел – да се запознае със спонсора на приятелката си. Съгласила се да му стане новата любима за малко по-малка сума месечно, отколкото давал на Анджелина.

Въпросният медиен бос преди това издържал Моника Валериева. Богатият спонсор е надхвърлил 50-те, има си жена, която е наясно със звездните му похождения. А Мария отново намери някой, който да я издържа и угажда на всички капризи. Ще продължи да живее живота, за който е мечтала още от малка, когато живеела с майка си сестра си в панелен блок в Стара Загора./За жената