Начало КЛЮКАРНИК Светлана Василева в нова драма с Гущеров-Къса ли с него, заради неизпълнено...

Светлана Василева в нова драма с Гущеров-Къса ли с него, заради неизпълнено обещание

37

Светлана Василева обмисляла сериозно опцията за втори път да скъса с Християн Гущеров .

Първият път беше малко след като блондинката напусна къщата на Биг Брадър.

Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го на баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна.

На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който между другото не бил дал и един лев за купона. Няколко дни по-късно обаче тя се върна при милионерския наследник и двамата даже си пуснаха обща снимка в социалните мрежи. Това разбира се не станало по любовни причини. Просто Християн й бил обещал, че ще й купи нова кола и ще й отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време за деца. От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче красавицата не е получила….. кола. През този период двамата си пуснаха няколко снимки, тя се снима с майка му.

Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана. Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката.  HotArena споделя, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева. Таткото на Християн бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров по никакъв начин не я виждал като снаха. Коментирал, че тази няма никаква професия и само ще му харчи парите./За жената