Начало КЛЮКАРНИК Какво като е на 57! Великата радост осени един от най-обичаните актьори!...

Какво като е на 57! Великата радост осени един от най-обичаните актьори! Честито на страхотния

42

Британският актьор Хю Грант и партньорката му, шведската телевизионна водеща Ана Ебърстийн, отново ще стават родители, съобщи Контактмюзик.

Бебето ще бъде трето за двойката и пето за 57-годишния актьор.

Хю Грант и Ана Ебърстийн, които изключително ревниво пазят личния си живот от медийното внимание, не са потвърдили радостната вест.

Мълвата, че отново ще стават родители плъзна, след като преди броени дни Грант и Ебърстийн бяха засечени на летището в Ню Йорк. Половинката на актьора беше забелязана с наедряло коремче.

Това стана видно и на церемонията за наградите „Златен глобус“, въпреки че 39-годишната телевизионна водеща направи опит да прикрие бременността си с широк черен тоалет.  Същевременно шведското издание „Афтонбладет“ съобщи, че бебето се очаква „скоро“, позовавайки се на майката на Ебърстийн, която не е скрила задоволството си, че отново ще става баба.

Хю Грант и Ана Ебърстийн имат две деца – 5-годишен син, Джон, и 2-годишна дъщеря.  Британският актьор има и две деца от бившата си партньорка Тинглан Хонг – 6-годишната Табита и 4-годишен син на име Феликс, припомня изданието, цитирано от БТА.