Начало КЛЮКАРНИК Без да иска Иво Сиромахов се изпусна току-що, вече няма как да...

Без да иска Иво Сиромахов се изпусна току-що, вече няма как да го скрият: Сбогуваме се с легендарния шоумен Слави Трифонов

23

Слави Трифонов окончателно ще се сбогува със зрителите

Слави Трифонов слиза от екран от август

Слави Трифонов слиза от екрана! Това, за което се говори от години, ще се случи през това лято. А именно – шоуто на Дългия пада от програмата на бТВ. Поне за това намекна не кой да е, а сценаристът Иво Сиромахов.

По време на един от новите епизоди на шоуто той уж на шега заяви, че от август той и екипа ще трябва да си търсят нова работа. Тъй като ще останат без такава.

Самият Трифонов предпочете да не коментира подмятането на Иво Сиромахов, но по всичко личи, че през идния телевизионен сезон може би вече няма да гледаме Шоуто На Слави.

Всъщност тази новина не е кой знае каква изненада. От доста време насам се говори, че шоуто на Дългия има кошмарно нисък рейтинг. И напускането на знакови лица от него само усложниха ситуацията, пише разкрития.ком. Зрителите не крият, че вече се дразнят от претоплените и насилствени скечове на шоумена и сценаристите му.

Така че нищо чудно от медията да се опитат да потърсят по-развлекателен вариант за зрителите в този часови пояс. Да не говорим, че Слави не крие мераците си да влиза в политиката.

Не е изключено гологлавият водещ да е решил да сформира своя партия, за каквото намекна на няколко пъти. И за тази цел да се отказва сам от шоуто си, за да се концентрира в новото си поприще.