Начало ВЕСТИ Какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите-Защо не ги погребват

Какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите-Защо не ги погребват

33

Още в началото на годината цялата страна бе потресена от

кървавата касапница, разиграла се в Къщата на ужасите в

Нови Искър.

Там в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му син Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена дъщеря на Неделчо Нанси Иванова и нейния приятел 18-годишният Боби Иванов.

Малко по-късно в кладенец недалеч от къщата бе открито тялото и на майката на Нанси и жена до Неделно – 44-годишната Кети Кюхова.  За цялата тази касапница виновен бе извергът Росен Ангелов.

Но какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите?

Оказа се, че до вчера е нямало кой да прибере от моргата телата на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси. Роднините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението. Сестрата на Кети – Ивет обяснила, че няма възможност.

От своя страна близките на Неделчо, с който Кети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа й и този на 16-годишната й дъщеря. Медията ни научи, че единственият погребан е 18-годишният приятел на Нанси –Боби.

Опечалената му майка е искала да го положи в земята редом до възлюбената му, но тялото й е „заточено“ в моргата./За жената