Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода 15-21 януари-КОЗИРОГ Явен шанс за сполукаРАК ...

Седмичен хороскоп за периода 15-21 януари-КОЗИРОГ Явен шанс за сполукаРАК Успешен период, но ярка нервност

29

За Овните се очертава ново партньорство, а Телците да не участват в разправии.

Близнаците следва да се стабилизират, а Раците ще имат успешен делови период.

За Лъвовете седмицата ще е натоварена, а Девите разгръщат възможностите си.

За Везните не липсва шанс, а Скорпионите да поддържат активността си. Стрелецът да се владее качествено, а Козирозите са истински късметлии. Стабилността на Водолеите е подчертана, а Рибите да се мобилизират.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешно партньорство

За част от представителите на знака периода е силен по отношение на професионалните им занимания. Седемдневието разкрива чудесни възможности за успешно делово партньорство, и ви носи достатъчно шанс за реализация на деловите цели. В личен план обаче тази характеристика е неприложима. Прецизното планиране ще е силен коз в ръцете ви. Н е влизайте в кавги с администратори. Петък и неделя са плодотворни, а събота е трудна. Понеделник е хубав, но вторник ще е тежък. В сряда се очертават силни нерви и проблеми. Четвъртък е благоприятен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Избягвайте кавгите

Ангажиментите ви днес няма да ви затруднят и с повечето от тях ще се справите успешно. По-изразителната отзивчивост, както и по-голяма предпазливост са силно препоръчителни за представителите на Телец през предстоящата седмица. Късметът ви е силен, но трябва да се разграничите от противоречията в деловите среди, защото ще си създадете проблеми. Тук става въпрос за издигане на пречки от високостоящи. Петък и неделя са успешни, а събота е нервна. Тежките делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък преминават добре.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте се

Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Представителите на Близнаци следва да си дадат ясна сметка за стабилността си и да не преиграват, защото сега – за разлика от друг път, основата върху която са стъпили не е стабилна и ще достигнат до провал. Късметът ви не е слаб, но пък не бива да разчитате изцяло на него, защото това е хазартен подход. Петък идва с промени, а уикендът е сполучлив. Понеделник е хубав,, но се владейте! Вторник и сряда са нервни и напрегнати. Четвъртък е хубав.

 

Седмичен хороскоп РАК

Успешен период, но ярка нервност

Обмислен ход ще улесни и ускори изхода от един проблем. Не се поддавайте на чужди внушения, вярвайте в себе си. Раците разполагат със силен шанс за успешна реализация в обществото и деловите среди, и мнозина ще се възползват от него. У повечето от родените в знака се забелязва остра нервност, която лесно може да ви дестабилизира.Овладявайте се! Периодът е благоприятен за реализация. Избягвайте сблъсъците! Петък е печеливш, а събота е напрегната. Неделя е успешна, но понеделник е много труден. През следващите дни отношенията са силно изострени.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Трудна седмица

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. По-голямата част от предстоящия период ще премине в условията на неудобства и повишена нервност. Ако не обръщате внимание на някой  външни дразнители и проблеми, ще се радвате на повече спокойствие. Мнозина ще са крайно недоволни от грубо вмешателство на високостояща личност в деловата им дейност. Петък се характеризира с промени, а уикендът е добър. Хубавите делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към ново разгръщане

Прагматично ще търсите път към онези, които считате за успели и с добри позиции в обществото. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този Петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще ви изненада с хубава информация. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама. Вторник е с ярки възможности за успех. Сряда е напрегната, а четвъртък е начало на промени.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Заслужено признание

През следващите дни повечето от Везните ще заложат на сигурността, отстоявайки правата и интересите си повече от всеки друг път. Седмицата ше ви зарадва с признание за постиженията ви, от хора, към чието мнеие не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната ситуация ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи. Периодът е доста хубав за реализация в деловата сфера, а сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещите. Петък е печеливш. Събота също, но е по-напрегната. Неделя и понеделник са тежки. През делниците действайте активно.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не занижавайте активността си

Осезателно ще усетите настъпващите положителни тенденции в живота си. Седемдневието започва добре – материална сполука, печалби, лична стабилност. В личен план определено може да се каже, че на мнозина им липсва стабилност, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с шанс за успешно провеждане на делови   преговори. Петък е печеливш, но уикендът ще е труден и неприятен. С изключение на много успешния вторник, за успеха ви в делниците следва да сте достатъчно активни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Владейте се!

Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Седмичният етап е с много добри дадености за успех в деловата сфера и за реализация  на лични цели, но преобладаващият процент от родените в зодията са доста мрачни и често пъти сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с вишестоящи. Стабилитетът ви не е изразителен – укрепете го! Петък и събота ще са успешни, но неделя е мъчителна  Много напрегнат е понеделник, а вторник е хубав. Сряда и четвъртък са напрегнати и успешни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен шанс за сполука

Отношенията ви към партньорите изискват да бъдете коректни и прями. Новата седмица се отличава с чудесни първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това постижение няма да приключи с изминаването на седемдневието, но до два месеца ще има добри налични резултати. В петък осъществявате намеренията си. С изключение на успешната за парични печалби и контакти сряда, другите дни са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и успешни

Приемайте непринудено изненадите и не търсете причини за недоволство. В момента Водолеите са истински стабилни, а факторите свързани с подобно твърдение засягат личната и професионалната им непоклатимост. За някои е належащо да поработят в емоционален план,където явно изостават с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. Петък е хубав, но уикендът носи много напрежение. Понеделник носи промени, а вторник е доста успешен. Ярка успешни се и следващите два  дни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Мобилизирайте се

Ще получите благоприятна възможност за реализация на своя идея, от която ще се възползвате. Почти всички представители на Риби няма да са в обичайната си форма през седемдневния период, което се дължи предимно на лични проблеми. Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили позотворните ви възможности, но събитията в личния ви живот явно създават доста напрежение. Петък е успешен, а уикендът е нервен. Понеделник също носи много нерви, но следващите три дни ще ви радват с подобаваща сполука.

 

Източник: За жената