Начало КЛЮКАРНИК Без семейство Тръмп на сватбата на Меган и Хари: Какво общо имат...

Без семейство Тръмп на сватбата на Меган и Хари: Какво общо имат те с нашата сватба?

43

Меган и Хари отрязаха семейство Тръмп за сватбата си. Противно на очакванията, че двойката ще покани семейството на американския държавен глава на венчавката си, това няма да се случи.

А причината е откритата неприязън на Хари към новия президент. И близките му отношения със семейство Обама .

Двете семейства от доста време са близки приятели и често си гостуват. Нещо повече — принц Хари взе именно от Барак Обама интервю за ситуацията в САЩ в момента.

По време на срещата двамата се пошегуваха и относно предстоящата сватба. В интервюто Хари призна, че Барак е включен в поканата за сватбата. Но това не се отнася до фамилията Тръмп.

Говори се, че когато секретарят на принца го е попитал относно плановете му за семейство Тръмп като гости на сватбата, Хари попитал „Какво общо имат те с нашата сватба? Не виждам причина да ги каним!“. На същото мнение била и годеницата му Меган Маркъл, която не поддържа никакви връзки с Тръмп.

Самият принц Хари се е срещал с Мелания Тръмп и дори я запозна с приятелката си. Говори се, че срещата е минала крайно притеснително за първата дама, която не се чувства особено добре в ролята си. „Той я хареса и я определи като много мила, но и много сдържана жена. За съжаление обаче никак не симпатизира на съпруга й, за разлика от семейство Обама“, разкриват близки до двойката.

Принц Хари бе домакин и на срещата между Обама и Кейт и Уилям в Лондон. Пак той бе човекът, който работи рамо до рамо с американския президент по време на игрите за военни ветерани и жертви на войната. От друга страна Доналд Тръмп очевидно не е успял да спечели принца. Още повече, че навремето притеснявал майка му с амбициите си да я направи своя съпруга. Явно Хари още не му е простил натрапничеството…

 

Източник: За жената