Начало КЛЮКАРНИК Всичко се случва под носа на Гала! Ще ви изуми да разберете,...

Всичко се случва под носа на Гала! Ще ви изуми да разберете, че Стефан и бившата му жена

42

Гала живее на метри от бившата половинка на мъжа си Стефан, с когото отскоро всяка сутрин открива предаването „На кафе”. Едва ли някой ще повярва, но това не е стечение на обстоятелствата, а съвсем целенасочено.

Майката на Никол, дъщерята на Стефан, отдавна има нов мъж до себе си, от когото също има дете. А апартамента, в който семейството се преместило преди време, нарочно бил избран да е в съседна кооперация.

Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо един до друг. И няма никаква драма. Всъщност Стефан, Гала и Мари, дъщеря й от предишния й брак, са в топли приятелски отношения със семейството на Никол.

„Тя се прибира от училище и решава там ли да се прибере, тук ли да се прибере…”, сподели неотдавна Стефан при една от малкото си медийни изяви, пише „Таблоид“.   Днес двете семейства са изключително близки и задружни, но разбира се, пътят до тези перфектни отношения не бил нито кратък, нито лесен. Както е известно, Стефан и Гала се запознават чрез SMS. Един ден той просто написал съобщение, което изпратил на грешен телефонен номер, който се оказал този на водещата на предаването „На кафе”. Последвал шеговит отговор. След време отново си разменили SMS-и, просто така, без причина, докато постепенно не възникнало приятелство.

Тогава Гала била разведена с бащата на Мари, но продължавали да живеят заедно. Вече окончателно били разделени, когато дружбата й със Стефан се задълбочила до кореспонденция на по-лични теми, като например кой как преминава през своите трудни периоди и т.н.

Скоро разговорите се превърнали във флирт и се стигнало до първа среща. След нея вече нищо не било същото и двамата решили да дадат шанс на чувствата си. „Имаше 101-а спекулации… Тези неща са тотална неистина. Бившата ми жена, дъщеря ми, родители, близки приятели… Всички тези хора, които са наясно, и с които съм минал пряко, косвено през този период, според мен това някак си не ги вълнува. Това вълнува хората, които не ме познават, не ни познават.

И си казват: „Гледай я сега тази! Разделила хубавото семейство!”. Няма нищо подобно!”, разказвал е Стефан. Той е допълвал, че когато една връзка не върви, независимо дали има дете, просто няма как да се продължи. В крайна сметка и детето не би трябвало да става свидетел на някакви изопнати отношения.

„Никол беше изключително малка, когато й казах думи, които се казват на тийнейджър: „Не се разбираме с майка ти! Аз винаги ще ти бъда баща. Тя винаги ще ти бъде майка. При нея, при мен, ти ще растеш с цялата ни любов.” И така е и до момента”, споделя Стефан. Той държи да се знае, че двете семейства се разбират чудесно и са загърбили неприятните емоции, които избили в първите месеци на връзката му с Гала. Тогава бившата му половинка била доста огорчена и имала няколко остри медийни изяви, в които нападала влюбените. Днес си дава сметка, че не е била права, но тогава емоциите взели връх над разума.