Начало КЛЮКАРНИК Вижте коя звезда е новото гадже на горещата певица Михаела Филева! Дръжте...

Вижте коя звезда е новото гадже на горещата певица Михаела Филева! Дръжте се, успя да завърти самия

48

В последната годината Павел и Михаела се събираха и разделяха няколко пъти, но сега раздялата им е окончателна, а според фенове на Филева тя е намерила друг мъж.

Певицата публикува картинка, на която се вижда как двама влюбени четат книга. „Любов и четене“ написа изпълнителката под нея. Последваха много коментари, като част от тях гласят, че това не е ръката на Павел, тъй като липсват татусите.

В отговор друг почитател коментира: „Това е поетът Димитър Калбуров. Не се потвърждава от Михаела дали това е истина, тъй като до този момент двамата не са се появявали заедно на светски събития“.

Факт е обаче, че певицата има симпатии към младия поет, известен от „Пощенска кутия за приказки“. Михаела е доста активна в профила на Калбуров, където харесва почти всяка негова публикация.

Запознати до него споделят, че двамата се запознали през лятото по време на турнето „Пощенска кутия за приказки“, където Михаела била поканена да чете заедно с други нейни колеги. Така любовта между тях пламнала, пише „Телеграф“.