Начало КЛЮКАРНИК Алена ни смрази кръвта във вторник! Тези зодии ще ронят горчиви сълзи,...

Алена ни смрази кръвта във вторник! Тези зодии ще ронят горчиви сълзи, голям риск всеки момент! Трябва много да се пазите от

18

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен Предстоят ви запознанства в този ден. Носят ви резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте.

Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой.

Телец Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори скучен. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте.

Близнаци Изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки пореди недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари и още пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите контакти ви носят разочарование.

Рак Бъдете разумни. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех.

Лъв Намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората- Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача.

Дева Пригответе се да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си.

Везни В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежа ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позициите си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни.

Скорпион Предстои ви труден ден, но ако работите с вашите колеги, успехът е с вас. Промяната в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас.

Стрелец Не очаквайте професионални успехи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможносттта да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност.

Козирог Днес е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отлонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото.

Водолей Начинанията се успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансови проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите.

Риби Ще ви ядосат заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното си място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени, възможни са приходи, макар и не големи.