Начало КЛЮКАРНИК Ани Цолова потъна вдън земя-Ето какво се случва с водещата!

Ани Цолова потъна вдън земя-Ето какво се случва с водещата!

30

Потъналата вдън земя след скандалното си отстраняване от сутрешния блок на Нова тв Ани Цолова никак не се помайва, а усилено си търси работа.

Съвсем наскоро плевенчанката е плюла на принципите си и е почукала на вратата на бившите си работодатели от bTV, но опитът й да се завърне в техния ефир не се е увенчал с успех.

Цолова е имала лична среща със силния човек в телевизията Флориан Скала, но е поставила неизпълними финансови условия.

Според изкушени в материята ходът на Ани е бил по-скоро насочен към настоящите й работодатели в Нова, отколкото е свързан с реално желание да премине при конкуренцията, твърди „Таблоид“ без да се позовава на конкретен източник.  Амбициозната брюнетка просто се опитвала да вдигне цената си и да подсети своите шефове, че е крайно време да я върнат на екран, както уж й бяха обещали още през лятото.

Не е ясно какви претенции е изявила към Скала Цолова, но се шушука, че става въпрос за месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева. Трикът на хитрата лисица май е проработил, защото в кулоарите на Нова тв упорито се говори, че дългоочакваното й „лайфстайл” предаване в крайна сметка ще стартира от следващия телевизионен сезон.

То обаче май отново ще бъде публицистична говорилня и няма да има нищо общо със светската тематика.  Продуктът на Цолова е готвен да замени в програмната схема изпарилата се „Комбина” на Лора Крумова и Галя Щърбева.

Предаването на двете дами беше позиционирано в неделния следобед на гърба на „120 минути” на Светльо Иванов по bTV. Темата за Цолова не се коментирала много в Нова телевизия, тъй като редовите й колеги не знаят какво се случва с нея. Тези, които предполагат къде се крие истината, предпочитат да си мълчат, тъй като им е наредено от ръководството да си държат езика зад зъбите.

Официално от медията твърдят, че Цолова все още се води техен служител. След свалянето си от ефир пък плевенчанката се покри в триетажната си къща в баровския квартал „Драгалевци”, за чийто строеж прокуратурата проверява доходите на нея и на съпруга й.

 

Източник: За жената