Начало КЛЮКАРНИК Красива проститутка разказа какви приходи има и какво търсят от нея женените...

Красива проститутка разказа какви приходи има и какво търсят от нея женените мъже

28

23-годишната австралийска Джес Джонс отдавна си е купила прекрасен дом и разкошен Mercedes. Час в компанията на Джес струва около 5 000 австралийски долара.

Джес Джонс (по разбираеми причини истинското ѝ име е променено) започнала да се занимава с ескорт преди две години, когато се запознала с представители на дадените услуги в рамките на бизнес форум.

По-рано момичето е работило като консултант в магазин, но винаги е обичало парите, затова не е изпитвала никакви угризения на съвестта, започвайки новата си професия.

Мъжете плащат на Джонс по 5 000 австралийски долара за час. При това в услугите ѝ не винаги влизат интимни ласки.   Освен това Джес и до момента продължава внимателно да крие от семейство и приятели своето прозвище.

Тя се е съгласила да говори с репортера Дилвън Яс от канала 9Honey само при условие, че бъде запазена пълна анонимност. Момичето признава, че по-голямата част от спечелените от нея пари отива за дизайнерски дрехи и обувки, както и за посещения на салони за красота и скъпа козметика.    Сред клиентите на Джес като цяло са богати мъже – бизнесмени, юристи…

Работници от средната класа просто не могат да си я позволят. „Мога да печеля между 10 000 и 25 000 долара на седмица – в зависимост от продължителността на услугите“, казва Джонс.

Често Джес си поръчват женени мъже. Те обаче не винаги са интимни с момичето.

Някои просто искат тя да прекара време с тях на банкети или да посетят заедно ресторант. Повечето женени мъже обичат да прекарват времето си с ослепителна красавица.

Те признават, че това ги кара да се чувстват по-уверени в себе си. Понякога Джес се среща и с двамата съпрузи за „приятно прекарване“ на времето.

Въпреки анонимността, жените на някои клиенти понякога разбират за Джес. Често те вдигат скандали и заплашват момичето, но това не я спира. Джес признава, че засега не възнамерява да се отказва от кариерата си. Тя ще продължава да се занимава с ескорт, докато младостта ѝ го позволява.

 

Източник: За жената