Начало КЛЮКАРНИК 2018 година притежава свещена вибрация и ще изпълнява желания. Ето на кой...

2018 година притежава свещена вибрация и ще изпълнява желания. Ето на кой ще се сбъднат мечтите

36

11 се смята за особено важно число в нумерологията, тъй като притежава свещена вибрация и представлява привеждане в съответствие както с материалния свят, така и с духовния свят.

11 е мостът към Божественото и може да доведе до пробуждания и прозрения в по-високите измерения и нива на съзнанието.

11 е и броят, свързан с ангели и водачи на духове, и често се появява в живота ни, когато се насочваме към по-висока вибрационна честота.

2 в нумерологията е числото на партньорството и изграждането. Това представлява време, в което можем да започнем да изграждаме стабилност и сигурност в различни области на нашия живот.

Числото 2 е свързано с изграждането на сигурна и стабилна основа.

Въпреки че всички ние ще усещаме вибрациите на номер 11 и 2 през цялата година, ние също така имаме и нашата лична година.

Вашата персонална година се комбинира с вибрациите от 11 и 2, за да ви даде по-задълбочен поглед върху това, което 2018 има за вас.

За да разберете каква е тя, просто добавете цифрите от датата и месеца на раждане, след което добавете 11 към каквото число получавате.

Ако завършите с двуцифрен номер, продължете да добавяте цифрите, така че да имате една цифра.

Например-

Моята рождена дата е 29 декември (12), така че ще добавя –

2 + 9 + 1 + 2 = 14

Сега ще добавя 14 към 11 (2018) –

14 + 11 = 25

Защото имам двуцифрен номер, ще продължа да събирам, за да получа едноцифрено число,

2 + 5 = 7

(Може да се наложи да направите тази стъпка още веднъж, ако завършите с друго двуцифрено число)

Това ми дава лична година 7

Ето какви са вашите лични годишни номера – 1

Тази година ще продължи като ново начало за вас.

Това е универсална тема през 2017 г., но тя ще продължи и за вас, докато работите през 2018 г. Това е идеалната година да помислите за изграждането и създаването на нови неща за себе си. Това е идеалният момент да започнете нови начинания или нова работа и наистина да започнете да полагате основите на това, което искате да постигнете. Това е идеалната година, за да се съсредоточите върху само развитието и да намерите независимостта си. Това е година, в която наистина започвате да изграждате нов живот за себе си както с малки стъпки, така и с големи. 2

Вие ще бъдете в хармония с вибрациите на тази година, което означава, че наистина ще имате чудесно начало, когато става въпрос за изграждане на здрава основа в живота ви. Тази година ще се съсредоточи и върху партньорството за вас. Това може да са романтични партньорства, но и партньорства и взаимоотношения, които създавате в бизнеса. Това е страхотна година, за да се съчетаете с други подобни души и да се заобиколите с хора, които ви подкрепят и насърчават да бъдете най-добрата версия на себе си.

3

Това е година, за да реализирате наистина вашите идеи, мисли и чувства. Ако сте мислили да напишете книга или да започнете блог, това ще бъде идеалната година за начало. Наистина ще бъдете насърчени тази година да споделите своята истина и да се свържете с този интуитивен глас в себе си. Също така е добра година да направите нещо творческо или нещо, което ви позволява да изразявате истинското си себе си. Намирането на истината и говоренето на истината ще бъдат силни теми за вас тази година. Може да се наложи да отворите очите си за истината, ако сте избягвали нещата и наистина сте научили как да се доверите на вашата интуиция. Това е много мощна година за вас и наистина ще ви помогне да укрепите вашата интуиция.

4

Вие ще бъдете призовани да работите упорито тази година и да поемете отговорност за това, което искате да постигнете. Вие ще трябва да реализирате всичките си идеи и действително да ги прилагате, за да се придвижите напред. Въпреки че тази година ще изисква известна упорита работа, вие също ще се чувствате изключително подкрепяни и свързани с Божественото. Това е идеалната година, за да се свържете с вашия духовен екип и да се доверите и помните, че винаги сте подкрепяни.

5

Това е много творческа и забавна година за вас. Работили сте много усилено през последните няколко години и сега ще ви бъде дадено известно дишащо пространство, за да можете да се отпуснете и да се забавлявате! Това също е много богата година за вас, така че не се страхувайте да отидете след това, което искате и наистина да се изправите срещу това, което си струва. Пътуването ще бъде много мощно и проницателно за вас тази година, затова вижте дали можете да планирате пътуване някъде на съвсем различно или приключенско място. Не забравяйте, че фокусът за вас през тази година е да се отпуснете и да се забавлявате!

6

Тази година става дума за свързване с вашето семейство и обръщане на внимание на вашето здраве. Време е да поправите всякакви счупени вериги във вашето семейство или да потърсите изцеление на всякакви семейни рани. Създаването на усещане за „семейство“ в живота ви също ще бъде важно за вас, затова работете по изграждането на силен екип за подкрепа около вас. Също така е страхотно време да се погрижите за всякакви здравословни проблеми и да обърнете внимание на благополучието на вашите ум, тяло и душа.

7

Това е огромна година на растеж за вас и изглежда, че наистина ще можете да напредвате. Много от работата, която ще приключите тази година, изглежда е на духовно или емоционално ниво. Вие ще имате нови идеи и може би дори нови философии за живота. Вашите мисли и идеи за нещата може да се променят и вашата система на вярвания може да бъде преобразена. Това е идеалното време да научите нещо ново, да запишете нов курс или да изследвате теми, които ви интересуват. Опитайте се да не сте твърди в идеите си, тъй като може да ви е трудно да се балансирате. Ключът тази година е да поддържаш открит ум за всичко.

8

Това ще бъде година на проявление за вас. През предишните години сте се разраствали много и сега имате ясно разбиране за това какво искате и какво е необходимо, за да го получите. Имате много универсална подкрепа на ваша страна тази година, затова се доверявайте и знайте, че можете да постигнете всичко това. Въпреки, че имате много космическа подкрепа, е много важно да останете свързани с интуицията си и да си спомните пътя, по който сте пътували.

9

Това е година на приключения за вас. Изглежда, че тази година приключвате или затваряте вратата на цикъл, така че може да почувствате чувство за затваряне или чувство за нужда да направите затваряне. Това е мощна година за вас, където наистина можете да започнете да затваряте вратите в области от живота си, които вече не работят за вас. Но знайте, че с всеки край също идва ново начало. Тази година фокусът наистина ще бъде да направите път за новото.

 

Източник: За жената