Начало КЛЮКАРНИК Ако сложите това на прозореца си, ще привлечете късмет и ще пропъдите...

Ако сложите това на прозореца си, ще привлечете късмет и ще пропъдите злите сили

29

Прозорците  притежават магическа способност да  привличат късмет , да  пропъждат злите сили  и да  носят хармония на обитателите на дома .

Но техните необикновени свойства трябва да бъдат задействани от нас самите.

Ето как става това:

– за да има късмет в къщата, прозорците трябва да имат бели завеси.

Именно те ще ни пазят от зли сили, магии, неприятели. Ако по някаква причина не искате пердетата ви да са бели, то поне изберете такива във възможно по-светъл цвят. Счита се, че черното, както и останалите тъмни багри, по-скоро биха привлекли отрицателна енергия; – стар ритуал гласи, че можете да изградите своеобразна невидима преграда, която да защитава семейството ви, ако поставите на прозореца фигурка на костенурка или прасенце. Те ще пазят близките ви и ще привличат пари и успехи в живота на неговите членове. Благоденствие в дома биха привлекли още морски камъчета, мидички и рапанчета, отново поставени на прозореца; – ако смятате, че напоследък в живота ви има несполуки, можете да си послужите с един стар ритуал, който е много лесен за изпълнение. Достатъчно е просто да поръсите малко сол на перваза; – стъклата на прозорците трябва да се мият редовно и не само за да се поддържа чистота, но и защото така се обновява енергията в дома.

Препоръчително е също така поне веднъж на няколко месеца прозорците да се почистват съссода бикарбонат и лимонов сок  – смес, за която се твърди, че отстранява негативната енергия;

– ако имате възможност, и разбира се, ако това е по вкуса ви, сдобийте се с витражи. Смята се, че прозорците с такива красиви рисунки плашат злите призраци и също не позволяват в дома да навлезе негативна енергия; – казват, че сградите, в които има поне едно кръгло прозорче, са закриляни от добри сили. Хората, които ги обитават, ще ги очакват много щастливи мигове; – ако искате да се сдобиете с пари, изчакайте следващото пълнолуние. Когато видите луната през прозореца си, оставете празния си портфейл на перваза и го оставете там до следващата сутрин. Изпълнете ритуала още веднъж, когато вече се наблюдава новолуние, но този път сложете пари в портмонето;

– минути преди настъпването на Нова година непременно отворете прозорците в дома си. Така ще позволите на старата енергия да си отиде и ще дадете знак на Вселената, че сте готови да посрещнете нови събития в живота си.

 

Източник: За жената