Начало ВЕСТИ Родители изпращат бременната си дъщеря в психиатрична клиника-Причината е шокираща!

Родители изпращат бременната си дъщеря в психиатрична клиника-Причината е шокираща!

34

Възрастната актриса Джулия Маникс завинаги ще помни ноември 1963 г. През този месец младата красавица за първи път разбира, колко жесток би могъл да бъде животът.

Жената си спомня, че тогава всичките ѝ близки са я предали.

Родители, любим, лекари: Всичко се обръща срещу 19-годишното момиче от висшето общество.

Джулия живее в кошмар. 44 години след трагедията тя успява най-накрая да сложи край на последствията от дългогодишната история.

Красавицата с ярки очи, Джулия е възпитана в богато семейство. Ексцентричните родители обожавали детето и често пътували заедно по света. В къщата на красотата, екзотични зверове се разхождали свободно, съпрузите често взимали и дъщеря си с тях на пътуване. Момичето свикнало с това, да живее като богиня.

Джулия мечтае за кариера на актриса. Учителите хвалили постиженията на ученичката, отбелязвайки, че момичето притежава не само отлични външни данни, но и вроден дар.

Въпреки това, през лятото на 1963 г., по време на стаж в театъра, Маникс внезапно се влюбва в 23-годишно момче. Забавният Франк реагира лесно на чувствата на красивата жена и между тях избухва силна романтика.

Родителите обаче отказват да се примирят с любовта на Джулия. Бащата и майката на бъдещата актриса вярват, че Франк не е на нейната висота. И по-късно на преглед при семейния гинеколог, той разкрива: момичето е забременяло.

Лекарят не казва на Джулия за това, но уведомява родителите ѝ. Те, разбира се, изпадат в ярост! Майката на красавицата иска от дъщеря й да направи аборт, въпреки че тя самата е ревностна католичка.

Когато момичето отказва, родителите, без да мислят много, я изпращат в лудницата. Там нещастното момиче останало до април, докато се роди малката Ейми. Момичето незабавно било дадено за осиновяване.

Самата Джулия се чувства като жертва на чудовищно предателство. Имайте предвид, че точно преди началото на неговия кошмар, момичето научава, че любовникът му е женен!

Ужасно е да се мисли как се развиват събитията, но Франк идва на помощ на майката без дете. Както се оказва, той се е развел почти веднага след като научава, че любимата му е бременна, а след това се бори с родителите на Джулия, опитвайки се да разбере къде са скрили дъщеря си. Знаейки, че момичето отново е „забъркано“ с бившия си любовник, бащата и майката се отказали от него!

Впоследствие Джулия и Франк се женят. Имат още две деца, но не забравят за Ейми и всяка година празнуват рождения ден на бебето. Родителите не можели да намерят къде е изпратено момичето.

Католическите благотворителни организации, с помощта на които намират приемно семейство, отказват да разкрият информация за местонахождението му. Джулия и Франк можели само да се надяват, че настойниците на дъщеря им ще се окажат добри хора.

Едва 44 години по-късно едно момиче, което е наречено Кати в приемното семейство, намерило истинските си родители. За щастие надеждите на истинския баща и майката са оправдани. Семейството, при което Кейти израства, се оказва много добро.

Новите братя и сестри бързо се превръщат в приятели с нея и това приятелство продължава и до днес. Въпреки това, жената не започва веднага да търси истинските си родители. Днес Кати признава: просто се страхувала, че след като е започнала да „копае“, ще срещне нещо ужасно!

Представете си, колко изненадана е дъщерята на Джулия, откривайки, че истинската й майка е изявена актриса! През изминалите десетилетия красавицата от висшето общество изгражда успешна кариера, а съпругът й, успоредно с актьорското майсторство, става продуцент. Така че след 44 години родителите накрая се събират заедно с дъщеря си и справедливостта е възстановена.

 

Източник: За жената