Начало КЛЮКАРНИК Любовен хороскоп, специално за събота и неделя-Една зодия ще прекара супер уикенд...

Любовен хороскоп, специално за събота и неделя-Една зодия ще прекара супер уикенд с любимия извън града!

37

Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични фойерверки. За двойките периодът е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания.

За необвързаните – могат да се насочат към нови запознанства и флирт.

Любовен хороскоп Овен

Ще прекарате събота и неделя извън града с вашата любов. Ще имате малки конфликти, но много бързо ще се справите с проблемите.

Любовен хороскоп Телец

Уикендът ще бъде спокоен за вас и вашия партньор. Най-сетне ще можете да си починете подобаващо и да прекарате повече време в леглото с любимия.

Любовен хороскоп Близнаци

Около вас се появява нова любов. Това ще ви направи много щастливи. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено, така ще си придаде очарование.

Любовен хороскоп Рак

Очаква ви тежък уикенд с любимия. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да балансирате, ще се справите бързо с проблема.

Любовен хороскоп Лъв

Готови сте за флирт и за страстни нощи! Подгответе си и направете план за уикенда, независимо дали сте обвързани или не.

Любовен хороскоп Дева

Периодът е прекрасен за необвързаните, които ще имат възможност да се насладят на интересни нови контакти и запознанства.

Любовен хороскоп Везни

Бъдете предпазливи с кого се сближавате и какво споделяте за себе си и личния си живот. Не се разкривайте твърде много.

Любовен хороскоп Скорпион

Предстои ви препятствие в любовта, с което няма да ви е толкова лесно да се справите. Ще положите много усилия и накрая всичко ще се нареди, но ще се чувствате уморени от любовта.

Любовен хороскоп Стрелец

Страстен и интимен уикенд предвещават звездите за вас. Ще се развихрите много и в леглото и в любовта.

Любовен хороскоп Козирог

В интимен план ще се разочаровате, защото залагате много надежди на партньора си, но той няма да успее да разбере намеците ви. Ако бъдете открити, всичко ще бъде много по-лесно.

Любовен хороскоп Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Любовен хороскоп Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но този уикенд ще разпуснете и ще се презаредите.

 

Източник: За жената